van_gocea Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 salutare tuturor.nu vreau sa ma lungesc asa ca ii dau repede...am luat un copac cazut frontal si am cazut pe o parte dupa aia am constatat ca nu intra in viteza. pedala culiseza in sus si in jos dar nu cupleaza in viteza...eventual daca are chef..axu schimbatorului care un joc pe orizontala de aprox 5 mm ..daca il imping spre motor nu cupleaza deloc..daca il trag in afara mai ca ar vrea ....stie cineva mai concret? ma pricep la mecanica ( dar nu sunt expert si nu am nici o trusa de expert ) eventual un manual de reparatie pt crf 450 x ...multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat August 17, 2013 Share Postat August 17, 2013 Teoretic l-ai fi gasit pe : http://www.manualedereparatie.info/ Dar acuma vad ca nu merge accesat site-ul. Vezi poate merge la tine. Ar fi pacat sa dispara site-ul asta. Daca nu merge, cauta pe google ca o sa gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serban28 Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 Mai mult ca sigur motocicleta a cazut pe schimbator si acesta a iesit de pe pozitie . DIn cate stiu trebuie sa desfaci capacul cel mare pe partea dreapta a motorului si sa repozitionezi mecanismul care comanda selectorul de viteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 (editat) In caz ca esti interesat, am pe stoc un pinion nou, original pentru trasmisie, viteza a doua pentru CRF450 - 150 lei (n-are legatura cu discutia asta). Multumesc. Editat August 21, 2013 de mexykanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serban28 Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 salutare tuturor.nu vreau sa ma lungesc asa ca ii dau repede...am luat un copac cazut frontal si am cazut pe o parte dupa aia am constatat ca nu intra in viteza. pedala culiseza in sus si in jos dar nu cupleaza in viteza...eventual daca are chef..axu schimbatorului care un joc pe orizontala de aprox 5 mm ..daca il imping spre motor nu cupleaza deloc..daca il trag in afara mai ca ar vrea ....stie cineva mai concret? ma pricep la mecanica ( dar nu sunt expert si nu am nici o trusa de expert ) eventual un manual de reparatie pt crf 450 x ...multumesc anticipat urmareste filmul la minutu 40 http://www.youtube.com/watch?v=8GSgqvf-e2s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile.v2.0 Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Am patit-o la un KTM... Intra cand vroia ea, trebuia sa bag schimbatorul inauntru. Cea mai mare problema era cu a 2-a. (tot de la un impact frontal)Problema: maneta de ambreiaj stramba nu mai facea cursa completa si nu debraia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate