RazvanStyle Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 Are un prieten un kawasaki zxr 750 si ii baga benzina in filtru de aer Pe la 2 carburatoare ... Ce sa aiba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 (editat) Cel mai probabil cuiele nu mai inchid sau seat-urile de la cuie au oringurile defecte. Tot cu benzina in cutia filtrului de aer m-am ales si eu la un gs500 si am schimbat kit-ul cuie/seat si am rezolvat problema. Asfalt uscat Editat August 18, 2013 de Error1132 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MasTerShoT Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 De la cuie,probabil are praf sau mizerie si nu inchide,desfa curata vezi daca merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 De la cuie,probabil are praf sau mizerie si nu inchide,desfa curata vezi daca merge. Poa' sa desfaca si sa faca pana se satura, cand cuiele iti fac figuri si tu vrei sa ai o mobra pe care te poti baza schimbi kit-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MasTerShoT Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 Poa' sa desfaca si sa faca pana se satura, cand cuiele iti fac figuri si tu vrei sa ai o mobra pe care te poti baza schimbi kit-ul. Nu neaparat sa schimbe kit-ul,la un KLR a fost aceasi problema,sa curatat si a mers perfect dupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 In asemenea cazuri se face schimbul de ulei si schimbul kit-ului, cum am zis asta daca tii la mobra ta si daca vrei sa ai o baza in ea, sa poti face mai mult de 10km distanta de casa. Ca de curatat, mi-a curatat si mie "mecanicul" cand imi inunda un carb la GS si mergea perfect, maxim 40km si inunda la loc... Si pe langa ca am dat de cateva ori carburile pt "curatare" tot la schimbatul kit-ului am ajuns + schimb ulei + filtru pentru ca mi-a bagat benzina in baie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Degeaba schimbi kitul de cuie daca rezervorul e plin de mizerie....Daca la tine problema a fost la cuie asta nu inseamna ca la toate e aceeasi problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Degeaba schimbi kitul de cuie daca rezervorul e plin de mizerie....Daca la tine problema a fost la cuie asta nu inseamna ca la toate e aceeasi problema. in 90 la suta din cazuri problema vine de la cuie. si 10 la suta din alte motive, poti intreba orice mecanic asta. Si la mine am auzit povestea cu mizeria din rezervor, intradevar, aveam dar pana nu am schimbat kit-ul nu am rezolvat nimic, si culmea cu tot cu mizeria din rezervor dupa schimbarea kit-ului problema sa rezolvat fara sa mai am vreodata probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 de obicei se schimba doar cuiele pentru ca alea sunt "mai consumabile..." cele cu varf de cauciuc...seaturile de obicei sunt de alama si se uzeaza cam in 1000 de ani lumina.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 de obicei se schimba doar cuiele pentru ca alea sunt "mai consumabile..." cele cu varf de cauciuc...seaturile de obicei sunt de alama si se uzeaza cam in 1000 de ani lumina.. Nu se uzeaza seat-urile in sine, ci oringurile ce etanseaza locul intre seat si corpul carburilor(asta daca nu sunt bagate fortat fara oringuri.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanStyle Postat August 24, 2013 Autor Share Postat August 24, 2013 Am sa il intreb maine sa vad daca a rezolvat problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate