Shiro Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 (editat) FU' TARE!! Ianachim mi s-a parut mie sau te-ai uitat de prea multe ori la Titanic? Multumec pt poze Editat August 25, 2013 de Shiro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 25, 2013 Autor Share Postat August 25, 2013 FU' TARE!! Ianachim - mi s-a parut mie sau te-ai uitat de prea multe ori la Titanic? asta ref la ZBOR...... BUNA SI BALACEALA AIA..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 (editat) sef multam fain m am (cuvant urat) stramb toata dimineata nu stiam de la ce .... acum m am linistit ochesc moneda de 20 centi de la 3 metri Sa traiesti! Nu de alta,dar cand mai faceti un grup d-asta spontan,pe loc sau cum o sa vreti voi sa-i mai ziceti,sa stiti ca nu e un grup ad-hoc! Editat August 25, 2013 de the mentalist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 (editat) Da, la zbor . Nu zici rau, nu strica o blaceala ... eu v-am propus sa dam prin Vama ) Editat August 25, 2013 de Shiro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Divingpixel Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 A fost draguț, mi-a plăcut ploaia. De acum o să fac numai poze cu casca pe cap să par și eu mai mare. O să mai particip la câte o spontană de asta din când în când. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuss1900 Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 NU era o idee rea VARNA, daca stiam ca facem baie pe drum )) Ianachime ma intreb ce piele tabacita ai. Pe mine ma doare pielea si cu geaca pe mine cand iau o insecta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate