zapp Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 am deskis topicu asta k sa vad shi yo parerile voastre despre scuteru` kre, dupa mine, e cel mai turbat scuter pe kre l-am vazut. punetziva shi voi parerile shi toate sfaturile pe care le stitzi in legatura cu runneru de 50 cc apropo punetzi shi poze k sa fie shi mai super. poze cu scuterele voastre. runeru meu . Aku sa vad shi yo ce runnnere turbate avetzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 defineste "turbat" pls ai acte la el? vezi ca de la 1dec trebuie sa-l inregistrezi la primarie bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zapp Postat Noiembrie 22, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2006 defineste "turbat" pls ai acte la el? vezi ca de la 1dec trebuie sa-l inregistrezi la primarie bafta re man . normal k am acte pe el. poi dak nu aveam luam deja vreo 2 dosare penale k la mn aci e disperare cu garda asta de 2 bani. am fc shi Sc de shoferei k era sa ma toarne intr-o seara. Garda Proasta Bft man apropo u de unde esti shi ce motor/scuter ai asfalt uskt shi salutari cu faru` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 nu era nevoie de scoala de soferi, ti-l puteai inregistra la primarie si-l puteai conduce de la 16ani fara permis. Eu am o Aprilia RS50, sunt din Bucuresti, puteai sa afli asta si din profilul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 am deskis topicu asta k sa vad shi yo parerile voastre despre scuteru` kre, dupa mine, e cel mai turbat scuter pe kre l-am vazut. punetziva shi voi parerile shi toate sfaturile pe care le stitzi in legatura cu runneru de 50 cc apropo punetzi shi poze k sa fie shi mai super. poze cu scuterele voastre. runeru meu . Aku sa vad shi yo ce runnnere turbate avetzi poti sa pui poze cu runnerul tau pe gilera fun club cei cu runner acolo tre sa le puna. e tare scuteru. mai vb dincolo. acolo gasesti tot felu de info pt runner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikky Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 Salut! Degeaba deschideti 1000 de topicuri daca nu le faceti cu o tema interesanta si necesara, de exemplu repararea scuterelor Runner. Voi va limitati la poze si cum se delimiteaza un scuter. Daca va intreaba cineva cum se repara sau de ce da rateuri s.a.m.d, dati niste raspunsuri de te doare capu'. Aruncati-va un ochi pe forumul motociclistilor sa vedeti acolo niste raspunsuri pertinente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zapp Postat Noiembrie 23, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2006 Salut! Degeaba deschideti 1000 de topicuri daca nu le faceti cu o tema interesanta si necesara, de exemplu repararea scuterelor Runner. Voi va limitati la poze si cum se delimiteaza un scuter. Daca va intreaba cineva cum se repara sau de ce da rateuri s.a.m.d, dati niste raspunsuri de te doare capu'. Aruncati-va un ochi pe forumul motociclistilor sa vedeti acolo niste raspunsuri pertinente sal man. Nuj dc esti asha de revoltat k am deskis topicu asta.cu privire la repararea scuterelor runner, nuj dak ai citit da` yo am precizat pt totzi care intra pe topicu asta sa spuna tot ce stiu despre runner 50 cc. pareri shi sfaturi pentru eventualele probleme kre au aparut cu privire la runnerele lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikky Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 sal man. Nuj dc esti asha de revoltat k am deskis topicu asta.cu privire la repararea scuterelor runner, nuj dak ai citit da` yo am precizat pt totzi care intra pe topicu asta sa spuna tot ce stiu despre runner 50 cc. pareri shi sfaturi pentru eventualele probleme kre au aparut cu privire la runnerele lor Nu pe tine sunt suparat! Sunt suparat ca exista n+1 topicuri despre aproximativ aceleasi lucruri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 (editat) frumos runneru tau si eu am tot un runner din 2004 si dupa parerea mea is cele mai bune scutere de 49 Editat Decembrie 18, 2007 de Razvy17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 frumos runneru tau si eu am tot un runner din 2004 si dupa parerea mea is cele mai bune scutere de 49 Chiar are un an postu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate