bgd.321 Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Salut ! Am un gs500f si consuma enorm de mult. Adica am mers 230 de km si deja sunt pe rezerva. Mentionez ca acul de la turometru trepideaza si l`am reglat de la carburator sa tina relantiul la 2000 de turatii minim, deoarece sub 2000 parca se chinuie motorul. E normal? Trebuie sa calibrez carburatorul? Ajutor? ;d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Salut ! Am un gs500f si consuma enorm de mult. Adica am mers 230 de km si deja sunt pe rezerva. Mentionez ca acul de la turometru trepideaza si l`am reglat de la carburator sa tina relantiul la 2000 de turatii minim, deoarece sub 2000 parca se chinuie motorul. E normal? Trebuie sa calibrez carburatorul? Ajutor? ;d pai de cat e rezervorul la gs? parca 20 de litri, asta inseamna sub 5% cu tot cu rezerva. daca scadem si rezerva... daca i-ai facut si in oras eu as zice ca e foarte ok! pentru "trepidatii" ))) du-te la un mecanic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 (editat) Nu 8,7 la suta, Performance? Editat August 25, 2013 de Kevinn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgd.321 Postat August 25, 2013 Autor Share Postat August 25, 2013 (editat) Consuma enorm de mult. In conditii de mers pana la 6 mii de ture Ai doua carburatoare. Du motoreta la un mecanic, sa iti curete/regleze/sincronizeze carburatoarele si schimba si filtrul de aer cu ocazia asta...e o sansa mare ca el sa poarte o parte din vina. Asa voi face, mersi ! Editat August 25, 2013 de bgd.321 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor[frate] Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Carburatoarele, si turatia relantiului la cald cred ca trebuie sa fie undeva la 1200 daca nu ma insel.Incearca o sincronizare curatare a carburatoarelorsi o reglare de amestec daca este cazul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Nu 8,7 la suta, Performance? ba da, vorbeam la tel si ma gandeam la cu totul altceva dupa ce am citit! acum am vazut ce tampenie am scris! )))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgd.321 Postat August 26, 2013 Autor Share Postat August 26, 2013 exista clar probleme cu carburatia dar cel mai bine da o fuga le service si te lamuresc baietii Am motorul in service de azi dim, m`au sunat acum si mi`au zis ca filtrul de aer trebuie schimbat ca e imbacsit si bujiile de altfel. De carburatie nu mi`a zis nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Cand ai schimbat filtrele, uleiul, bujiile .. ultima oara? Adica... ai dus motorul la mecanic sa constate ca filtrul e imbacsit? Imi cer scuze, dar nu stii unde e filtrul de aer? Sa spunem ca la bujii e mai greu, printre carene, cu rezervor dat jos... na, hai, admitem. Dar filtru? Nu mirosea a benzina in spatele tau cand merteai? benzina NEarsa..?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgd.321 Postat August 26, 2013 Autor Share Postat August 26, 2013 Cand ai schimbat filtrele, uleiul, bujiile .. ultima oara? Adica... ai dus motorul la mecanic sa constate ca filtrul e imbacsit? Imi cer scuze, dar nu stii unde e filtrul de aer? Sa spunem ca la bujii e mai greu, printre carene, cu rezervor dat jos... na, hai, admitem. Dar filtru? Nu mirosea a benzina in spatele tau cand merteai? benzina NEarsa..?! Motorul e nou, 8000 km. Il am de 2 saptamani. Nu stiu unde e filtrul de aer si da, mirosea a benzina nearsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 manual de utilizare .. eventual si alte manuale. e important sa stii unele lucruri ... chiar daca par niste abureli la prima vedere....in timp te vor ajuta! bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate