Darkthor Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Salut. Ma intereseaza sa vopsesc complet mobra , gsxr 600 2001 in culoarea albastru inchis in antracit...gri inchis. Are careva vreo idee cat m-ar costa, si la cine sa vorbesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Daca ai 500e pentru ,,proiectul'' asta suna la bardaci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 500 ?? mai da-o-n ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darkthor Postat August 29, 2013 Autor Share Postat August 29, 2013 e da....bardacii nu mi-au fost recomandati, ba din contra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
defcon Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 Am pe cineva care mi-a vopsit mobra . daca te intereseaza iti las numarul de telefon pe pm si vorbesti cu omul , . este in Dobroesti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darkthor Postat August 29, 2013 Autor Share Postat August 29, 2013 sigur,dar pe tine cat te-a costat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 e da....bardacii nu mi-au fost recomandati, ba din contra. Cand mi au cerut in 2009,100e pentru fiecare reper, in prima faza incercam sa ma conving ca nu am auzit bine si l-am pus sa imi repete pretul.Omu' nu numai ca a confirmat a mai si adaugat ca el cere atat de mult pentru ca plateste pe cineva care demonteaza carenele....un fel de mester skandal in foame de bani si pus pe prosteala>bine ca nu am lasat mobra acolo sa imi bea benzina Nu mai am ne unui tip care vopsea toata mobra cu 500roni...materialele de lucru le lua de la locul de munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darkthor Postat August 29, 2013 Autor Share Postat August 29, 2013 (editat) bardak mi-au fost contraindicati de TOTI cu care am avut de-a face pe forum..la ORICE capitol....crede-ma, unul..consideri ca e beat..doi...nebuni,poate nebuni......trei...ma rog..ai prins ideea. NU ramane NU. ORICE alta varianta,merita studiata. deja am pe cineva din pitesti,am o suma,dar caut...mai...local...contraoferta,daca vrei. Ca idee...la 350 $ iau carene NOI, de plastic,din china,deja desenate.da,sunt de plastic,da,se sparg,dar nu cred ca o sa cad eu asa curand cu ele. Editat August 29, 2013 de Darkthor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaimike Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 (editat) ai pm de la mn si pt cine mai doreste sa vopseasca ceva poate apela cu incredere 0768473431 si vopsea in camp electrostatic Editat August 29, 2013 de mihaimike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat August 29, 2013 Share Postat August 29, 2013 salut 200 euro ti-o fac cap coada:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 care 500 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_86 Postat August 30, 2013 Share Postat August 30, 2013 eu am vopsito si am platit in lei nu in euro. 1700 lei cap coada si multe altele facute pe la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate