Sari la conținut

ionut_86

Membru
  • Număr conținut

    230
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ionut_86

  1. o fi ceva deranjat pe acolo nu stiu, il simt ca nu merge cum trebuie
  2. Salutare intampin o problema cu gsxr 750 k1. Dupa sincronizarea clapetelor cred ca s-a modificat avansu motorului, joaca relantiul, da in nas, nu are destula putere, si tacane. Cum reglez avansul? Ma poate ajuta cineva?
  3. Nu e cazul sa faci misto
  4. Salutare, ce face dispozitivul ala la motocicleta?
  5. Salutare. M-am gandit cam tarziu sa intreb dar sper sa nu fi facut alegerea gresita. Am comandat un set de Michelin PP3, ce parere aveti despre aceste anvelope? Moto e GSXR 750 K1
  6. Au inceput dansurile. Sanatate maxima motociclistului
  7. Domnu' alex4ice aka baracuda, ai terminat de dezmembrat sradu si acu vrei sa dezmembrezi altele sau cum? Apropo, te saluta Kap
  8. O sa vezi dupa ce le monteaza
  9. Mai Baracuda lasate dreq de prostii si nu mai prosti lumea cu srad de 750 moto de incepatori.Aia e ditai vaca care alearga de intoarce asfaltul pe dos. Povesteste tu la baieti cand ai vrut sa-ti iei VTR si dai banditul ala de 400 cam ce zicea lumea din jur.
  10. Cumpara de la farmacie un tub de vitamine efervescente si te pune pe picioare repede. Saptamana trecuta am traso rau tare si fara alea nu mi-am revenit.
  11. Mai fratilor lamuriti-ma si pe mine. gsxr 750k2, papa ulei dar nu scoate fum, porneste din prima si la cald si la rece chiar si iarna fara soc. unde dreacu se duce uleiul ala, am completat cam 500 ml de la schimb la schimb 300v. ce draci sa aiba? o fi de la semeringurile de la supape?
  12. S-o stapanesti sanatos si fara incidente
  13. Cine a zis sa incepi de jos nu a fost prost si nici nu a vrut raul nimanui.Am vazut 3 bucati live. Deci 250-500-600-1000 and next.
  14. Figurile aste pe moto mai ales practicate de catre womens pe moto chiar nu tin. Ce dracu, ne batem cu pumnu in piept ca suntem vanati in trafic de blonde, brune sau roscate si tocmai la cine nu ne asteptam ne-o da la gioale in cel mai mare stil. Din cate imi amintesc a mai avut ceva de genul asta anul trecut tot pe vremea asta, nu se in astampara nici un moment si acum o mai si trage la masea. Urari numai de bine celor care au ajutat-o dar sa-si bage mintile in cap si sa nu mai faca ceva de genu si a 3 a ora ca nu mai tine. Din cate imi amintesc la Rasnov au fost cateva persoane care au vrut sa o ajute cu venirea la intrunire dar orgoliul a tinut piept la tot, poate cineva de acolo o mai tempera in prostiile astea de zi cu zi, tind sa cred ca nu e prima oara. Nu vreau sa fiu nesimtit, dar dupa parerea mea nu prima oara cand o arde cu grade la bord. Sanatate si te asteptam la FCS cu orice mijloc.
  15. Maine daca e frumos ne vedem la o plimbare Deci s-a terminat tot la vrancea , fara plimbari organizate si fara vise
  16. Este un kit de curatare pentru filtrele K&N
  17. culmea ironiei e ca a fost doctor veterinar. in acelasi wekeend inca 2 motocilisti din Vrancea au driblat moartea (sa zicem) au avut accidente usoare, clasic, neacordare de priotate
  18. R.I.P joi va fi inmormantat
  19. Ai afirmat dar nu pe forum
  20. Te contrazici? Ce face doctorul? cum se simte?
  21. Pai daca era tapan de beat si sforaia, de ce sa nu raspunda, acu fara gluma
×
×
  • Creează nouă...