Jean_Taxi Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 Intrare gratis..ciorba de peste adevarata..tot gratis..mancare buna..fasole daia doar nevast mea mai face, bere Timisoreana de bei pana iti sta limba pluta..tuica de Tulcea..hehe, cum zicea melodia..felicitari Seawolves..oameni de calitate si atmosfera de s o pui la rana..rar asa intruniri de inima! Locatia.., ce sa mai zic..deal, padure..si un lacusor..daca erau si fete mai multe as fi zis ca am nimerit in Rai! Pupa Jean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clitz2003 Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 wow ce frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipry189 Postat Septembrie 1, 2013 Share Postat Septembrie 1, 2013 foarte frumos, nu vad certuri si rivalitati pe aici, anul viitor ajung si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 big LIKE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amatoru Postat Septembrie 2, 2013 Share Postat Septembrie 2, 2013 M.C. Seawolves Tulcea multumeste tuturor participantilor, speram ca v-ati simtit bine, ne asumam eventualele greseli, iar la anul va fi si mai bine . Respect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdiac Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 foarte frumos am sa mai vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate