The Mentalist Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 (editat) Hai ca incet-incet se duce sezonul, mai am chef de ivartit roata macar de-o Cheia pana nu se lasa frigu' prin zona de munte. As da o tura scurta sambata, plecare in jur de ora 11 sa se incalzeasca afara, ajung la Il Refugio la ora 13, mancat o ciorba si retur Bucuresti- probabil in jur de ora 17. Interes? P.S. Am uitat sa mentionez, mers aproape civilizat ca sunt in perioada de obisnuire cu mobra si nici nu e setata cum trebuie, n-am cauciuc,alea alea... Editat Septembrie 5, 2013 de the mentalist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 eu merg cu plecare la 12:30 din Puchenii Mosneni,stau la munca pana la 12 vin rpd acasa ma imbrac si mergem asta daca-ti e ok ora ,nu pot mai devreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Parca as veni si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 5, 2013 Autor Share Postat Septembrie 5, 2013 eu merg cu plecare la 12:30 din Puchenii Mosneni,stau la munca pana la 12 vin rpd acasa ma imbrac si mergem asta daca-ti e ok ora ,nu pot mai devreme Puchenii Mosneni asta nu e pe DN1? La ce ora poti sa ajungi in Valeni la Petrom? Mai vine careva de la Ploiesti/imprejurimi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 da Papi O FACEM ba da ,pe dn1 este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Am fost eu luni pe Cheia. Te sfatuiesc sa ai grija la: - camioanele si tirurile ce taie curba. Aproximativ 50% din cele pe care le-am intalnit faceau asta desi ma asiguram ca au vazut ca sunt in spatele lor si vreau sa depasesc. - curbe cu denivelari - sunt multe curbe unde s-au format denivelari in asfalt, mi-am cam zgaltait rinichii in ele. Daca vrei sa te dai pe curbe iti recomand sa treci o data sa inspectezi locul si apoi la intoarcere sa faci asta. - nisip si pietris - foarte multe zone cu nisip si pietris fie de pe marginea drumului fie de pe rotile tractoarelor ce ies de pe camp. - catei - era sa intru in 2 catei. Unul in curba si unul la iesire. - copiii mici sunt lasati sa alerge prin sate inclusiv pe marginea drumului. Mergi incet si foarte atent prin localitati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 (editat) pleaca si tu la 12 din bucuresti la 12:30 esti in pucheni si mergem impreuna ,vine si papi singur nu vin putem continua pana in Padurea Bogatii daca avem timp si vrei Editat Septembrie 5, 2013 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 5, 2013 Autor Share Postat Septembrie 5, 2013 Am fost eu luni pe Cheia. Te sfatuiesc sa ai grija la: - camioanele si tirurile ce taie curba. Aproximativ 50% din cele pe care le-am intalnit faceau asta desi ma asiguram ca au vazut ca sunt in spatele lor si vreau sa depasesc. - curbe cu denivelari - sunt multe curbe unde s-au format denivelari in asfalt, mi-am cam zgaltait rinichii in ele. Daca vrei sa te dai pe curbe iti recomand sa treci o data sa inspectezi locul si apoi la intoarcere sa faci asta. - nisip si pietris - foarte multe zone cu nisip si pietris fie de pe marginea drumului fie de pe rotile tractoarelor ce ies de pe camp. - catei - era sa intru in 2 catei. Unul in curba si unul la iesire. - copiii mici sunt lasati sa alerge prin sate inclusiv pe marginea drumului. Mergi incet si foarte atent prin localitati. Mersi, incerc sa am grija. Stati sa vedem ce se intampla si pe topicul de plecare la Tg>Secuiesc ca poate anulez iesirea pe Cheia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 ok ,vin si la Targu Secuiesc daca se duc baietii,vin cu masina cu un prieten ,arunc costumul in spate si gasesc eu o motocicleta sa intru 10 minute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 90% ma duc la Tg Secuiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 daca se merge la Tg Secuiesc vin GAbi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 5, 2013 Autor Share Postat Septembrie 5, 2013 Pare-se ca plecam la circuit la Tg-Secuiesc, asa ca topicul se poate inchide. Sau evident, daca mai vrea careva pe Cheia trebuie doar sa va organizati unde si la cat va intalniti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate