Constantin Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Plecare duminica 8 sept , mai de dimineata, pe Valea Oltului, Alba Iulia, Cluj, Oradea. Seara si luni bai la Felix. Marti inapoi la Buc. Eu merg cu Fazer-ul 800, cca 20 km/h peste! Cca 600 km dus. Daca este cineva interesat, intalnirea la Petrom Militari in jur de 8,00 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paulwest Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 S-a facut excursia la FELIX? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Septembrie 13, 2013 Autor Share Postat Septembrie 13, 2013 S-a facut! Pentru bucuresteni intra la categoria motociclismului de cursa lunga! Si fiind cam lung drumul pana la Oradea, am mai prelungit cu o zi si am dat o raita prin Tara Oasului si partial Maramures. Concluzii: 1. Motocicleta trebue sa fie sigura. Pe granita de N -V este pustiu. Poti merge " tare", dar cand te prinde noaptea, si ploaia, daca ai probleme cu motorul, acolo te prinde dimineata. 2. Maramuresul merita facut cu ceva dual, chiar enduro. 3. Costurile sunt de luat in seama, mai ales pentru combustibil, la cei cca 2.000 km. Recomand excursia cu inca 1 - 2 zile in plus, intoarcerea facandu-se prin Moldova. Poza este in Cimitirul vesel de la Sapanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate