akun2500 Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 O filmare putin mai veche(prima tentativa de editare mai serioasa a mea)...sper sa va placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 Groovy Nu ai si vreo harta pt tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
------ Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 cu TDM-u' e MadCox? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akun2500 Postat Septembrie 8, 2013 Autor Share Postat Septembrie 8, 2013 se face harta da, madcox este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
------ Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 ma cunoaste.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akun2500 Postat Septembrie 8, 2013 Autor Share Postat Septembrie 8, 2013 Daca nu zici asa, ca acum si eu te cunosc, mi-a povestit madcox de tine, chiar vroiam sa vin cu motoreta la o "revizie" la tine, mai in toamna incolo ) ...bai ce mica e lumea. Si harta cam pe unde am mers...bineinteles ca mai sunt multe variante de off road, la fata locului decidem de fiecare data. http://www.bikemap.net/ro/route/2324506-tura-statiuni-on-si-off-road/?newly_saved=true#/z11/44.03083,28.66916/terrain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabolyk Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 incepe din ce in ce mai mult sa imi placa enduro... foarte frumos clipul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 Daca nu zici asa, ca acum si eu te cunosc, mi-a povestit madcox de tine, chiar vroiam sa vin cu motoreta la o "revizie" la tine, mai in toamna incolo ) ...bai ce mica e lumea. Si harta cam pe unde am mers...bineinteles ca mai sunt multe variante de off road, la fata locului decidem de fiecare data. http://www.bikemap.net/ro/route/2324506-tura-statiuni-on-si-off-road/?newly_saved=true#/z11/44.03083,28.66916/terrain Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate