bujiee Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Salutare! Am o problema cu acest Aprilia, da scanteia foarte foarte slaba, dar nu cu bujia pusa , iam scos luleaua, si am lasat doar firul sa probez, si as vrea sa imi spuna cineva, ce ar putea fi... bobina de inductie sau CDI ? care ar putea sa se duca mai repede? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 (editat) incearca prima data sa schimbi bobina de inductie, daca nici asa nu merge incearca sa faci rost de un cdi de proba si verifici, daca-i de vina cdi-ul schimba-l si gata. de unde esti? te pot ajuta eu cu o bobina de inductie daca esti de prin bucuresti si s-ar putea si un cdi Editat Septembrie 14, 2013 de Marian96 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujiee Postat Septembrie 14, 2013 Autor Share Postat Septembrie 14, 2013 sunt din Iasi ... mersi mult oricum pentru ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate