knox Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 Mie nu-mi merge de loc faza cu descarcatul pozelor. Nici nu le vad in Internet Explorer si nici dupa ce le deschid in Windows Explorer So please help... Incearca acum din windows explorer copy-paste la poze... aparent erau prea multe conexiuni si calcu meu nu face fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 22, 2013 Autor Share Postat Septembrie 22, 2013 Am uitat sa zic, multumim de poze! @Foxu' XX-ul albastru e superb, arata bine pe albastru in realitate. Si e foarte nou si bine intretinut. Banuiesc ca te-ai intalnit cu grupul care s-a intors mai devreme, am avut iar peripetii. Unul din baieti a evitat o duba care a iesit in depasire in curba pe contrasens si l-a scos de pe trasa,nu a mai luat curba, a iesit in decor. Nu a patit nimic dar moto e cam fragezita. De aia cred ca mergeau asa de incet la intoarcere. |Corpul de comanda din dreapta a fost praf, au improvizat un sistem ca sa poata sa accelereze, frana fata nu mai exista, schimbatorul indoit, doar frana spate functionala. Asa ca se justifica de ce mergeau asa de incet! Zair, te rog sa le povestesti baietilor despre frana mea spate!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 mda, am vazut eu mobra aia fara fatza si cu " inchizator " de drum dar erau ok si mergeau sa va fie de bine plimbarea si la cati mai multi km faini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 Adriane , in incercarea de a vedea minunatele poze facute de sotia ta , primesc mesajul : Această pagină nu se poate afișa Asigurați-vă că adresa web ftp://194.0.253.150 este corectă. Căutați pagina cu motorul de căutare. Reîmprospătați pagina în câteva minute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate