RedFox200 Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 Da, pai la mine e si mai rau... din pacate becul e de 6000, atunci cand am luat-o nu existau alte becuri la noi pentru modelul meu, sau ptr lupe in general.... ca la cate socket-uri au aparut acuma......... oricum, si asa diferenta a fost enorma fata de orice altceva testat pana atunci, mai ales xenon direct pe oglinda cate batea un voia el.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 gasesti bec de 4300 pentru lupele chinezesti chiar la tine in brasov, la rdxenon. e 35 de lei unul! 40, imi cer scuze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 Da ba site ul ala odata cu lupepe morimoto ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 Da ba site ul ala odata cu lupepe morimoto ! google in plm, ce e asa de greu? http://www.tuningfaruri.ro/proiectoare.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 Acuma stiu, nu mi-am mai batut capul peste vara, m-am obisnuit cu el asa fiind oricum bun, dar probabil iarna asta o sa il schimb cu unul de 4300..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate