wbmt Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 (editat) Salutare, Sfarsitul acesta de saptamana trebuie sa dau o fuga pe acasa si cum sunt plictisit teribil de drumul clasic, am cautat sa "lungesc" returul. Asa ca traseul o sa fie urmatorul: http://goo.gl/maps/Yy8y3 , cu plecarea dis-de-dimineata din punctul marcat cu "A" pe harta amintita mai sus. Prognoza este ok, desi cateva picaturi par inevitabile. Starea drumurilor o cunosc doar din ce am verificat aleator pe google.maps, asa ca daca stiti vreo portiune de drum ce ar trebui evitata, nu ezitati sa mentionati. De asemenea, oricine vrea sa se alature pe traseu e binevenit. Drumuri bune. Editat Septembrie 25, 2013 de wbmt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 Daca tot treci prin Calafat , de ce nu dai o fuga pe podul cel nou pana la stancile de la Belogradcik de la bulgari, sunt aproape de Dunare si merita cu varf si indesat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefoctav Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 Eu nu pot decat sa-ti certific ca portiunea Cetate - Bucuresti e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Septembrie 25, 2013 Autor Share Postat Septembrie 25, 2013 (editat) Daca tot treci prin Calafat , de ce nu dai o fuga pe podul cel nou pana la stancile de la Belogradcik de la bulgari, sunt aproape de Dunare si merita cu varf si indesat... Multumesc, e o idee buna; in functie de vreme o sa decid daca trec sau nu podul. Eu nu pot decat sa-ti certific ca portiunea Cetate - Bucuresti e ok Mersi. Editat Septembrie 25, 2013 de wbmt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 Intre Ciuperceni (GJ) si Drobete Turnu Severin drumul e dezastruos si anume: pana la Motru s-a aruncat griblura pe asfalt pt a-l intari...cred. Motru - Drobete Turnu Severin se lucreaza si sunt destule gropi si hopuri... Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate