Jump to content

wbmt

Super Membru
 • Content Count

  593
 • Joined

 • Last visited

About wbmt

 • Rank
  Avansat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucureşti
 • Carnet moto din
  2011
 • Motocicleta
  Monster S2R 800, 749s track bike

Profile Fields

 • Interests
  Nimeni.. nu e nicăieri.

Recent Profile Visitors

1,751 profile views
 1. https://www.gpone.com/it/2019/12/06/motogp/zarco-non-ho-firmato-con-avintia-ma-con-ducati.html Zarco zice prin interviuri ca el a semnat cu Ducati nu cu Avintia, ca i-a promis Gigi luna și stelele și ca vrea prin rezultate din 2021 sa treacă la echipa oficiala. Greu, greu..
 2. Buba la glezne după ce a făcut backflip ajutat de ktm-ul lui Lecuona. E pe recuperare băiatul, mai-tai tai-tai
 3. Baiatul asta https://twitter.com/Spalders a povestit ieri pe final care e "problema" tehnica a Hondei. Si totul are legatura cu cresterea puterii de care au avut nevoie pentru a fi la acelasi nivel cu Ducati. Explicatia tehnica este lunga insa pe scurt, aveau nevoie de mai mult aer in airbox; asa ca au marit admisia si au pus-o "pe direct" adica au facut prin cadru loc pentru admisia marita. Asta a dus la un comportament diferit al cadrului pe ultima parte de franare si intrare in viraj. Adica pe franare "pe drept" cadrul a capatat o oarecare flexibilitate nedorita. De aia au venit ulterior in an cu ranforsari de carbon pe cadru. Pre 2019 - admisia se ducea prin air ducts stanga / dreapta pana in airbox Post 2019 - Canal direct catre airbox
 4. Se vede ca nu a vrut el; nu a mai avut Ezpeleta rabdare cu el. Si ceilalti piloti par cam maro la chiloti "ma.. ne accidentam si nu mai reusim sa obtinem rezultate, sa facem spectacol, ne pensioneaza mosul asta.." Iannone si Crutchlow erau abatuti rau.
 5. Ultima cursa a lui Lorica, gata. Oficial; Din gura lupului.
 6. E bine in weekend. Trimite-mi te rog un PM sa putem lamurii detaliile intalnirii; eu nu pot sa-ti trimit; poate ai inbox messaging plin.
 7. Daca mai ai paper-holderul acesta : Router TL-WR940N iti ofer eu 50 de lei pe el, pot sa trec seara / weekend oriunde prin Bucuresti sa il iau. P.S. Nu a functionat PM.
 8. Pretul este excelent. Eu dupa ce m-am documentat la începutul anului m-am decis sa iau pentru sezonul acesta Silkoline. Am folosit PRO 4 PLUS 10W-50 tot sezonul in motocicleta de curse. Nu's eu cel mai rapid de pe circuit, nici motereta nu-i o herghelie de armasari, dar nici nu ma plimb sa vad peisajele. Incerc si eu sa progresez pas cu pas. Am făcut vreo 3 schimburi de ulei (cam la 1000 km) si uleiul s-a prezentat excelent la fiecare schimbare, adica nu-si pierduse din viscozitate deloc, pilitura de fier nu am gasit pe buson. Si vorbim despre o motoreta care schimba treptele doar in limitare si abuzeaza de frana de motor violenta destul de frecvent. In furca, mi-am facut revizia cu RSF 5WT, din nou furca s-a comportat excelent. Iar lichid de frana am folosit Pro Race, din nou fara probleme, fara maneta moale sau alte prostii. Nu am nici o legatura cu colegul care vinde, nu-l cunosc. Insa eu am cumpărat cantitate pentru mai multe schimburi direct de la importator si pretul a fost de 60 RON pe litru. Asa ca oferta lui este foarte buna, iar calitatea pe mine nu m-a dezamăgit. Spor la vânzare.
 9. La testul Michelin i-au pus sa meargă 11 ture legate în ritm de cursa, cauciucurile sunt specificație 2020. Nu vor putea sa le folosească. Poftiți pozne:
 10. Căsătoria nefericita se încheie https://www.crash.net/motogp/news/927410/1/johann-zarco-leave-ktm Mai bine pentru toți, acum na.. 1 an la plaja sau cine știe..
 11. Tardozzi, într-un interviu scurt cu Crafar acum în timpul fp1, zice ca nu poate sa comenteze depre situația cu Lorenzo, "for now Lorenzo is Honda rider" Deci na, pare ca nu e fum fără un pic de foc.. Mi-ar părea rau sa rămână Miller fără loc la anul, dar în același timp o rocada la Honda ar fi aur picat din cer pentru el.. În fine, controverse fabricate sa ne mai ia gândurile de la plictiseala care a fost pe pista in Brno.
 12. Verifica senzorul de benzina. Ducati fuel senzor Arata cam asa: Firele alea au tendința sa se coacă și sa facă contact doar într-o anumita poziție, iar în alta sa nu mai facă deloc. Verifica și sub capacelul de cauciuc acolo au tendința sa se răsuceasca. Noroc.
 13. Other news. Finlandezii sunt aproape gata cu circuitul. O sa fie inclus în calendarul de anul viitor cu siguranță. Starea lucrărilor la 1 iulie : Pe 19 - 20 august au piloții de teste ai echipelor oficiale test organizat. Un proiect imens, și executat în timp record. Sunt curios ce impresii vor avea piloții, desenul pare sa aibă din toate câte ceva, cam lungi dreptele alea.. dar ai parte și de șicane și câteva curbe pe gaz; eu cred ca va produce curse interesante. Urmărim.
×
×
 • Create New...