Jump to content

SMAEB - ziua a doua. Oameni si motociclete.


wbmt

Super Membru
 • Content Count

  568
 • Joined

 • Last visited

About wbmt

 • Rank
  Avansat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucureşti
 • Carnet moto din
  2011
 • Motocicleta
  Monster S2R 800, 749s track bike

Profile Fields

 • Interests
  Nimeni.. nu e nicăieri.

Recent Profile Visitors

1,584 profile views
 1. Vad ca nu povestește nimeni. Weekendul 19-21 aprilie a avut loc prima etapa a ediției 2019. Clasa mare Stock 1000, văzându-se și la TV, pe Telekom 4. Un pas înainte, cu destule lucruri de îmbunătățit, dar un pas foarte bun înainte pentru sport. Pe pagina lor am văzut ca au urcat și o filmare, nu știu dacă este ce s-a văzut la TV, dar din tribune a fost bine, aruncați o privire. https://m.facebook.com/cupamotorc
 2. Gata și runda asta. A nins sâmbăta și s-a schimbat un pic programul. Pana la urma s-a anulat cursa de SP și s-au ținut astăzi doua curse. Ambele câștigate de Bautista. Vdm podium în ambele, ba chiar înaintea lui Rea în a doua cursa. Etapa următoare e la Imola, acolo Bautista nu are km, dacă e loc de deranj în circuitele necunoscute o sa fie. Nu mai e nimic de zis, hai la COTA ca mai avem niște curse.
 3. Cu o floare nu se face primăvară și nici cu incrementuri de 250rpm +/- nu vor face mare lucru. Și eu cred ca lucrurile vor deveni interesante la vârf abia când vor ajunge pe circuitele unde Bautista nu a mai concurat. Si sunt destule.
 4. Cu vremea vom vedea noi atunci, mai buna, mai rea; ne descurcam. Sfaturile celor care au descoperit din secretele insulei pe propria piele sunt binevenite indiferent de vremea de afara.
 5. O sa fiu și eu pe insula între 29.04 și 03.05 ; abia aștept sa fug de ouăle de paste :)) Aveți ceva recomandări de atracții locale mai puțin cunoscute? Ajung cu mașina acolo, dar vreau sa închiriem scutere și sa exploram. Fără program, fără graba ; am văzut ceva izvoare termale cu mini piscine naturale online arătau bine. Noroc.
 6. Hai baieti si fete, anvelope bune 475 RON setul
 7. Salut, mersi pentru răspuns, deși cam corporatist pentru nivelul la care speram sa se poarte discuțiile pe un forum. (adica mai informal, mai detaliat) Întocmai, pentru ca realizez ca nu este ușor, iar răspunsul și reactivitatea autorităților este asa cum este v-am pus întrebările referitoare la demersurile dvs. Dacă știm cum stam și care este planul, poate găsim metode sa va/ne ajutam. Dacă in momentul acesta sunt suficiente doar semnăturile, atunci perfect! Ne implicam cu toții cei ce dorim sa strângem cât mai multe.
 8. Salutare, vad ca nu ati reusit sa-mi raspundeti inca la intrebarea anterioara. Intre timp insa mi-au raspuns cei de la AFM, la cererea trimisa si o impartasesc si cu voi. Eu le-am scris pe 8 martie: <<Relatiicupublicul@afm.ro>> Bună ziua, Ati luat în calcul vedere extinderea programului rabla plus și la vehiculele cu doua roti propulsate electric? In ultima vreme au apărut foarte multe posibilități de deplasare pe doua roti electrice, atât trotinete și scutere sub 4kw putere si maxim 45kmh (deci fără carnet) cât și peste 4kw care întra subcategorii de carnet (AM, A1, A2, A) Într-o prima etapa, pentru ca nu este foarte clara legislatia la încadrarea trotinetelor electrice, nu cred ca ar fi oportun un program de finanțare pentru ele. Insa pentru categoriile de motociclete electrice, care necesita un tip de carnet; un astfel de program cred ca ar ajuta mai multe persoane sa ia hotărârea schimbării modului de transport. Eu intenționez sa folosesc un astfel de scuter electric (peste 15kw) pentru deplasarea prin București. Va mulțumesc pentru atenție și va doresc o zi frumoasa! Am primit astazi 1 aprilie raspunsul de mai jos. Biroul Comunicare *******/01.04.2019 Către: Domnul ******** Referitor la: solicitarea dumneavoastră transmisă pe e-mail Stimate domnule *******, Referitor la solicitarea dumneavoastră transmisă pe e-mail, înregistrată la Administrația Fondului pentru Mediu cu nr. *****/11.03.2019, prin care solicitați informații cu privire la Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante din punct de vedere energetic (RABLA PLUS), vă comunicăm următoarele: Momentan nu a fost pusă în discuție extinderea Programului Rabla Plus, aprobat prin Ordinul 660/2017, cu modificările și completările ulterioare, pentru vehicule electrice cu două roți. Vă asigurăm că propunerea dumneavoastră va fi studiată și dezbătută cu atenție la o viitoare modificare a ghidului de finanțare și se vor întreprinde demersurile necesare, dacă se va considera oportun, corect, legal și eficient pentru toți participanții la program. Cu deosebită considerație, BIROUL COMUNICARE Sper ca aceasta actiune de amploare mai mare organizata de voi si sustinuta de noi prin semnaturi sa reuseasca. Dar ramane curiozitatea statusurilor pe care le-ati pus pe site, daca nu e secret si puteti; povestiti si voi cum au decurs discutiile cu AFM-ul Noroc.
 9. Și eu le-am scris recent celor de la AFM fix pe subiectul acesta. A trecut o luna, nu am primit nici un răspuns. Mai știu pe cineva care a dat un email asemănător și a primit un răspuns standard în câteva luni, în care spuneau ce de genul "vom analiza". In pagina de "proiect" la status spuneți ca ati inițiat discuția, ne împărtășiți și noua cum a decurs, care a fost feedback-ul celor de la AFM? Inițiativa este minunata, și o susțin ; sunt doar curios ce fel de atenție v-au acordat cei de la AFM și ce răspunsuri ați primit. Spor!
 10. Baietii de pe forum se joaca in spate la ikea. https://www.google.ro/maps/dir/44.5064304,26.0984562//@44.5073126,26.0947119,16.67z/data=!4m2!4m1!3e2 Ai si streetview, in googlemaps. Vezi ca sunt si filmulete prin minunatul topic:
 11. Si cursa 3 gata, diferenta 10 secunde; in conditile in care din ultimul viraj Bau a iesit in picioare pe motoreta cu pitlane limitor activat pana la linia dreapta. Asteptam urmatoarele 2 circuite sa vedem ce fac baietii acolo.
 12. Gata și Super Superpole Race. Scurtata la 6 tururi pe motiv de steag roșu, accident pe la jumătatea plutonului. Aproape 2 secunde și aici pentru Bau, primele 4 viraje au fost antrenante.. Testul cel mare pentru Ducati va veni la Aragon și Assen. Dacă reușesc sa găsească și acolo o motoreta care sa domine asa, probabil vor veni reduceri de rpm. Oricum in situația actuala nu știu cât o sa mai reziste campionatul asta, Yamaha se bate cu toate 4 motoretele cu Haslam, Bau cu Rea; restul plutonului figurație pe mașinării mult inferioare celor din fata.
 13. Strâns, strâns.. În SP a căzut recordul de circuit cu aproape o secunda și Rea l-a amenințat serios pe Bautista de la 0.4+ in spate. Cred ca mai trebuie așteptat câteva runde.
×
×
 • Create New...