Jump to content

wbmt

Super Membru
 • Content Count

  577
 • Joined

 • Last visited

About wbmt

 • Rank
  Avansat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucureşti
 • Carnet moto din
  2011
 • Motocicleta
  Monster S2R 800, 749s track bike

Profile Fields

 • Interests
  Nimeni.. nu e nicăieri.

Recent Profile Visitors

1,636 profile views
 1. Eu sper la o altfel de evoluție a bateriilor, o schimbare de abordare de la chimic la altceva, poate super condensatoare cu graphen, poate altceva. Dar mai vedem cum evoluează. Referitor la curse, nu mai e mult: - Race 1 - July 5th -7th - Sachsenring, Germany - Race 2 - August 9th -11th - Red Bull Ring, Austria - Races 3 & 4 - September 13th -15th - Misano, Italy - Races 5 & 6 - November 15th -17th - Valencia, Spain
 2. Chiar deloc, nu's un visător al vremurilor cu patentul și sarma la tine. Insa relativ la timpurile moderne, tehnologia de înmagazinare a energiei electrice este încă în epoca de piatra. Asa ca din punctul meu de vedere pana nu apare (pentru publicul larg) o evoluție a bateriei convenționale, astfel de competiții nu știu cat plus valoare pot sa aducă, dar vom vedea. Asa cum ziceam rămân deschis, așteptăm prima cursa.
 3. Moto E, căzătura din teste la Valencia ne aduce șansă de a vedea "sub capota". O drujba cu o găleată de curent legata la ea. https://www.gpone.com/it/2019/06/18/motoe/paura-nei-box-a-valencia-de-puniet-cade-rompendo-la-batteria.html Încerc sa ii dau o șansă competiției astea, dar e greu..
 4. Hai hai, ca singurii puturoși sunt Yamaha. Ducati cu cadru nou / evoluție nu e chiar mic cacao. Testează și ei unde au probleme geometrie și cadru. Honda însă, wow asta da desfășurare de forțe, ai crede ca ei sunt cei care încearcă sa recupereze fata de ceilalți constructorii. Oameni serioși, organizare clinica. Bravo.
 5. Etapa 3 - 09.06.2019 Cursa Stock 1000 https://ro-ro.facebook.com/telekomsportromania/videos/336071317041311/ Cursa Stock 600 https://ro-ro.facebook.com/telekomsportromania/videos/377675292869276/ Noroc.
 6. De fapt, gurile rele zic ca l-au chemat să-l tragă de urechi cel puțin.. ca nu mai zicem de o încheiere vremelnica de contract. https://www.gpone.com/en/2019/06/02/motogp/the-hrc-closes-up-like-a-clam-the-dream-team-is-a-bit-rocky.html https://www.racesport.nl/lorenzo-naar-japan-echter-niet-om-zijn-contract-met-hrc-te-laten-ontbinden/amp/ Bine, Ago e mereu gura mare, nu as pune mare baza pe ce zice el. Vedem.
 7. Da. Din România de peste mări și țări. KTM ULTIMATE RACE 2019 RESULTS 1. Scott Myers (USA) 2. Radek Burkat (CAN) 3. Jordan Huibregtse (USA) 4. Sebastian Blum (GER) 5. Christiaan Odendaal (RSA) 6. Kevin Archer (NZL) 7. Elliot Kent (NZL) 8. Vasile Scurtu (CAN) 9. Greg Hodgskin (RSA) 10. Steve Robertson (AUS) 11. Stefano Sassaro (ITA) 12. Robert Nowak (AUS) https://www.motorcyclemojo.com/2019/04/canadian-second-ktm-ultimate-race/ Nu știu povestea băiatului, bravo lui ca a fost invitat acolo și felicitări pentru poziția finala. Dar na, noi motive de mândrie mai puține, mai multe pentru țara lui adoptiva. Atât timp cât în România sporurile cu motor, și sportul în general este susținut doar de proptelele trecutului și mai puțin activ de ce se întâmplă actual la nivel de organism.. O sa tot vedem romani cu numele prin toate disciplinele... Dar am deraiat.. Scuzați. Frumos aparat!
 8. Ajung eu luni, abia aștept sa trec pe off-line :))
 9. Vad ca nu povestește nimeni. Weekendul 19-21 aprilie a avut loc prima etapa a ediției 2019. Clasa mare Stock 1000, văzându-se și la TV, pe Telekom 4. Un pas înainte, cu destule lucruri de îmbunătățit, dar un pas foarte bun înainte pentru sport. Pe pagina lor am văzut ca au urcat și o filmare, nu știu dacă este ce s-a văzut la TV, dar din tribune a fost bine, aruncați o privire. https://m.facebook.com/cupamotorc
 10. Gata și runda asta. A nins sâmbăta și s-a schimbat un pic programul. Pana la urma s-a anulat cursa de SP și s-au ținut astăzi doua curse. Ambele câștigate de Bautista. Vdm podium în ambele, ba chiar înaintea lui Rea în a doua cursa. Etapa următoare e la Imola, acolo Bautista nu are km, dacă e loc de deranj în circuitele necunoscute o sa fie. Nu mai e nimic de zis, hai la COTA ca mai avem niște curse.
 11. Cu o floare nu se face primăvară și nici cu incrementuri de 250rpm +/- nu vor face mare lucru. Și eu cred ca lucrurile vor deveni interesante la vârf abia când vor ajunge pe circuitele unde Bautista nu a mai concurat. Si sunt destule.
 12. Cu vremea vom vedea noi atunci, mai buna, mai rea; ne descurcam. Sfaturile celor care au descoperit din secretele insulei pe propria piele sunt binevenite indiferent de vremea de afara.
 13. O sa fiu și eu pe insula între 29.04 și 03.05 ; abia aștept sa fug de ouăle de paste :)) Aveți ceva recomandări de atracții locale mai puțin cunoscute? Ajung cu mașina acolo, dar vreau sa închiriem scutere și sa exploram. Fără program, fără graba ; am văzut ceva izvoare termale cu mini piscine naturale online arătau bine. Noroc.
×
×
 • Create New...