Jump to content

wbmt

Super Membru
 • Content Count

  584
 • Joined

 • Last visited

About wbmt

 • Rank
  Avansat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucureşti
 • Carnet moto din
  2011
 • Motocicleta
  Monster S2R 800, 749s track bike

Profile Fields

 • Interests
  Nimeni.. nu e nicăieri.

Recent Profile Visitors

1,675 profile views
 1. Căsătoria nefericita se încheie https://www.crash.net/motogp/news/927410/1/johann-zarco-leave-ktm Mai bine pentru toți, acum na.. 1 an la plaja sau cine știe..
 2. Tardozzi, într-un interviu scurt cu Crafar acum în timpul fp1, zice ca nu poate sa comenteze depre situația cu Lorenzo, "for now Lorenzo is Honda rider" Deci na, pare ca nu e fum fără un pic de foc.. Mi-ar părea rau sa rămână Miller fără loc la anul, dar în același timp o rocada la Honda ar fi aur picat din cer pentru el.. În fine, controverse fabricate sa ne mai ia gândurile de la plictiseala care a fost pe pista in Brno.
 3. Verifica senzorul de benzina. Ducati fuel senzor Arata cam asa: Firele alea au tendința sa se coacă și sa facă contact doar într-o anumita poziție, iar în alta sa nu mai facă deloc. Verifica și sub capacelul de cauciuc acolo au tendința sa se răsuceasca. Noroc.
 4. Other news. Finlandezii sunt aproape gata cu circuitul. O sa fie inclus în calendarul de anul viitor cu siguranță. Starea lucrărilor la 1 iulie : Pe 19 - 20 august au piloții de teste ai echipelor oficiale test organizat. Un proiect imens, și executat în timp record. Sunt curios ce impresii vor avea piloții, desenul pare sa aibă din toate câte ceva, cam lungi dreptele alea.. dar ai parte și de șicane și câteva curbe pe gaz; eu cred ca va produce curse interesante. Urmărim.
 5. Salut, Eu am gasit locatie.. dar abia dupa ce mi-am comandat codita de la CRG (cu tot cu burete) care nu e rea intr-adevar; dar a fost bineinteles scuuumpa. Asa ca, poate va fac voua un pustiu de bine: https://www.racefoxx.com/Seat-Foam P.S. Eu mi-am mai comandat ulterior alte articole de pe site-ul acela, oamenii sunt de incredere. Sporuri.
 6. Eu sper la o altfel de evoluție a bateriilor, o schimbare de abordare de la chimic la altceva, poate super condensatoare cu graphen, poate altceva. Dar mai vedem cum evoluează. Referitor la curse, nu mai e mult: - Race 1 - July 5th -7th - Sachsenring, Germany - Race 2 - August 9th -11th - Red Bull Ring, Austria - Races 3 & 4 - September 13th -15th - Misano, Italy - Races 5 & 6 - November 15th -17th - Valencia, Spain
 7. Chiar deloc, nu's un visător al vremurilor cu patentul și sarma la tine. Insa relativ la timpurile moderne, tehnologia de înmagazinare a energiei electrice este încă în epoca de piatra. Asa ca din punctul meu de vedere pana nu apare (pentru publicul larg) o evoluție a bateriei convenționale, astfel de competiții nu știu cat plus valoare pot sa aducă, dar vom vedea. Asa cum ziceam rămân deschis, așteptăm prima cursa.
 8. Moto E, căzătura din teste la Valencia ne aduce șansă de a vedea "sub capota". O drujba cu o găleată de curent legata la ea. https://www.gpone.com/it/2019/06/18/motoe/paura-nei-box-a-valencia-de-puniet-cade-rompendo-la-batteria.html Încerc sa ii dau o șansă competiției astea, dar e greu..
 9. Hai hai, ca singurii puturoși sunt Yamaha. Ducati cu cadru nou / evoluție nu e chiar mic cacao. Testează și ei unde au probleme geometrie și cadru. Honda însă, wow asta da desfășurare de forțe, ai crede ca ei sunt cei care încearcă sa recupereze fata de ceilalți constructorii. Oameni serioși, organizare clinica. Bravo.
 10. Etapa 3 - 09.06.2019 Cursa Stock 1000 https://ro-ro.facebook.com/telekomsportromania/videos/336071317041311/ Cursa Stock 600 https://ro-ro.facebook.com/telekomsportromania/videos/377675292869276/ Noroc.
 11. De fapt, gurile rele zic ca l-au chemat să-l tragă de urechi cel puțin.. ca nu mai zicem de o încheiere vremelnica de contract. https://www.gpone.com/en/2019/06/02/motogp/the-hrc-closes-up-like-a-clam-the-dream-team-is-a-bit-rocky.html https://www.racesport.nl/lorenzo-naar-japan-echter-niet-om-zijn-contract-met-hrc-te-laten-ontbinden/amp/ Bine, Ago e mereu gura mare, nu as pune mare baza pe ce zice el. Vedem.
 12. Da. Din România de peste mări și țări. KTM ULTIMATE RACE 2019 RESULTS 1. Scott Myers (USA) 2. Radek Burkat (CAN) 3. Jordan Huibregtse (USA) 4. Sebastian Blum (GER) 5. Christiaan Odendaal (RSA) 6. Kevin Archer (NZL) 7. Elliot Kent (NZL) 8. Vasile Scurtu (CAN) 9. Greg Hodgskin (RSA) 10. Steve Robertson (AUS) 11. Stefano Sassaro (ITA) 12. Robert Nowak (AUS) https://www.motorcyclemojo.com/2019/04/canadian-second-ktm-ultimate-race/ Nu știu povestea băiatului, bravo lui ca a fost invitat acolo și felicitări pentru poziția finala. Dar na, noi motive de mândrie mai puține, mai multe pentru țara lui adoptiva. Atât timp cât în România sporurile cu motor, și sportul în general este susținut doar de proptelele trecutului și mai puțin activ de ce se întâmplă actual la nivel de organism.. O sa tot vedem romani cu numele prin toate disciplinele... Dar am deraiat.. Scuzați. Frumos aparat!
×
×
 • Create New...