talhar Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Am trecut pe Orzari si am vazut motorul trantit, Baiatul deja era luat de salvare. Din ce spunea cineva de acolo acuza dureri de spate. Speram sa nu fie grav totusi. Sanatate baiatului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Sanatate riderului, poate vine cineva cu mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 cred ca .....vesnica neacordare de prioritate..... sanatate raiderului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 Este ok baiatul,multe contuzii,o durere mai nasoala la sold si cam atat!!! exact,vesnica neacordare de prioritate...daca nu avea inspiratia sa ridice piciorul in sus,acum probabil ca era nasol!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 contact a existat, intre el si conserva? bn ca este ok acum multa rabdare pt deschis usile la militie si judecatorie....asta daca nu se inteleg! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat Septembrie 27, 2013 Share Postat Septembrie 27, 2013 da,la luat pe capota....si a dat cu soldul in parbriz!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talhar Postat Septembrie 28, 2013 Autor Share Postat Septembrie 28, 2013 da,la luat pe capota....si a dat cu soldul in parbriz!!!! Ma bucur ca riderul e ok. Intersectia aia de acolo e destul de incalcita si fara niciun semn de circulatie. Sanatate si sa se refaca repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate