GuLL1v3R Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Din ce se vede pe imagine domnul cu daewoo a vrut sa vireze stanga neacord prioritate. motociclistul a intrat exact intre aripa si roada din fata, din ce am vazut nu era foarte grav ranit dar era intins cu suport de sustinere gat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvinio Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 mi se pare mie sau sfarsitul sezonului se lasa intodeauna cu victime mai multe? insanatosire grabnica ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Sfîrșitul sezonului se lasă cu victime multe pentru că se uită faptul că aderența este scăzută. Începutul sezonului se lasă cu victime multe pentru că se uită faptul că aderența este scăzută, reflexele sînt încetinite datorită perioadei de hibernare, dorința de a învîrti roata e mare. Mijlocul sezonului se lasă cu victime multe pentru că, știm cu toții, acum este aderență căcălău și a revenit skill-ul. Întreg sezonul se lasă cu victime multe pentru că sunt o groază de șoferi neatenți. Însănătoșire băiatului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Bine ca nu s-a terminat mai rau. Ce s-au strans "zburatorii" pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Aia e masina de la vreun minister. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 sanatate raiderului.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Octombrie 11, 2013 Autor Share Postat Octombrie 11, 2013 Bine ca nu s-a terminat mai rau. Ce s-au strans "zburatorii" pe acolo. erau stransi sa ii dea o mana de ajutor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-aKa- Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 erau stransi sa ii dea o mana de ajutor ! poate le pica si lor niste fiare ) sanatate riderului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clitz2003 Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 bine ca nu e grav . sanatate maxima ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 (editat) trec prin intersectia aia zilnic ! chiar astazi am mers mega morcovit prin ea ca din fata (eu mergand inainte spre tribunal) veneau 2 masini conduse de doua babe (diferite )) ) care faceam stanga in intersectie. anul trecut un muist cu un range rover in zona aia ceva mai sus a trecut pe dubla continua intorcandu-mi in fata ! o_0 ne-am busit...lejer. graba...prostia...nepasarea... sanatate si viteza mica ! Editat Octombrie 11, 2013 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_nsr Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 erau stransi sa ii dea o mana de ajutor ! ajutor la portofele... Aia e masina de la vreun minister. asa e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EarthFish Postat Octombrie 12, 2013 Share Postat Octombrie 12, 2013 (editat) Asta-i intersectia aia Sm3ch13ra.Se sta pe verde si se merge pe rosu Sanatate .. Editat Octombrie 12, 2013 de EarthFish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate