Jump to content

GuLL1v3R

Membru
 • Posts

  386
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Yahoo
  abdul_4liban@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2013
 • Motocicleta
  Yamaha R6
 • Numar Moto
  B xxx STO

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Suzuki Gsxr, Yamaha R6
 • Interests
  Moto

Recent Profile Visitors

643 profile views

GuLL1v3R's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Pana la urma nu te costa nimic sa le dai un mail cu cele intamplate. Toti ne plangem ca nu merge nimic in tara, dar noi nu facem nimic sa mearga.... pe principiul nu le face nimeni nimic las-o asa,. Eu mi-am rezolvat cateva probleme printr-un mail/sesizare si chiar daca nu se va intampla nimic, nu ai absolut nimic de pierdut. TRY IT!
 2. Din ce stiu eu, nu imi amintesc sa fi auzit de vreo modificare, ca incepator nu ai dreptul sa conduci in afara tarii.
 3. Treaba sta in felul urmator, domnisoara cu C3 de pe a doua banda s-a bagat pe prima banda fara a se asigura, primul motociclist o claxoneaza si se vedea ca pasagera lui gesticuleaza "daca e nebuna" al doilea a dorit sa ii ia fata masinii dar nu a mai fost atent intrand in cel din fata.
 4. Ii doare fix in cot, pentru ca legea nu e atat de aspra cu ei, si in loc sa stea la 8 dimineata prin cine stie ce locuri pititi (exemplu Tudor Vladimirescu) cand nici naiba nu poate depasi 30 km/h mai bine ar supraveghea zone de genul.
 5. Aceași problemă am avut o si eu. Felul de incarcare....e posibil cu alta baterie sa încarce normal iar in anumite furații sa nu mai încarce cum trebuie.
 6. mai esti acolo ? sa stiu daca plec spre tine
 7. Am nevoie de o presa pentru lant, am dat lanțul jos si acum trebuie montat cel nou doar ca cine trebuia sa ma ajuta nu mai poate si ca am nevoie de un coleg care are scula respectiva si se poate deplasa pana in zona Rahova (contra cost evident). Motocicleta este un R6 2001.
 8. Corect ce spui apasa sau nu pe tija subtire care trece prin asa zis piston-pompa sau cum mama ei se cheamă?
 9. si mai exact ?poate din ce spun eu nu se intelege chiar ce trebuie, in momentul asta am mers cam 100 km cu ea si se comporta normal, fara nici o problema sa curga sau ceva , suspensia e ok. Unde crezi ca am gresit ?
 10. Eu iti multumesc inca odata pentru implicare dar nu este ce spui tu, (Imi cer scuze nu le stiu exact denumirile dar voi incerca sa ma exprim pt a se intelege) in furca se afla saiba, tub, saiba, arc, si acea "pompa" prin pompa respectiva trece o țeavă subtire (etc)... eu am scos pompa asta si a verficat'o într-o găleată cu ulei sa verific cum functioneaza ea pentru ca zgomotul provenea de la ea....arunci cand se trăgea de piston era ok, cand se apasa scotea acel zgomot, cand sa astupat gaura de sus de la tija nu se mai auzea, asa ca sa asamblat, surubelul micuț de reglare suspensie sa strâns, zgomotul a disparut.
 11. Multumesc tuturor de sfaturi si păreri, nu erau nici cuzinetii si nici arcul ....cand am dezmembrat furca am desfăcut surubelul mic de reglaj iar cand am asamblat nu l-am mai strâns si de aici sunetul de porc la taiere...
 12. Am inteles ce vrei sa imi spui doar ca la mn nu se aude din cauza cuzinetilor, ci pistonul (pompa) cand se apasa pe tija (cea subtire pe care este polița ca sa ma înțelegi ce spun) atunci se aude ....nu din cilindrul mare.
×
×
 • Create New...