Constantin Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Intalnire la benzinaria de la iesirea din Valeni la ora 11,00. Valeni, peste 5 km Teisani, peste deal la Piatra Verde. Coborare spre Slanic, drum de pamant spre Schiulesti, asfalt spre Manastirea Crasna. Ultimii 2 km forestier. Total Valeni - Crasna - Valeni cca 30 km. In poza Piatra Verde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ion99 Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Daca o amanati o saptamana cred ca am bag si eu. Desi30 km nu e cam Putin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Octombrie 19, 2013 Autor Share Postat Octombrie 19, 2013 Pana la Valeni sunt 100 km. Peste o saptamana Maneciu - Pasul Boncuta. A fost o zi I-a! GS-ul a putut urca la Crasna! Cu VIK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paulwest Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 Nu este civilizatie deloc pe acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 Nu este civilizatie deloc pe acolo! Mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Octombrie 22, 2013 Autor Share Postat Octombrie 22, 2013 Am biroul pe la Unirea, in buricul Buc. Aglomeratia te oboseste. Enduro este o solutie! Poze de duminica trecuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 O pescuiala prin apa aia ? Stiti ceva dl Constantin ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Octombrie 23, 2013 Autor Share Postat Octombrie 23, 2013 Apa este Colentina inainte de Buc cca 20 km. Din Tartasesti se ia la dreapta spre Ciocanesti si la iesire, langa padure este cotul din poza.E asfalt pana aproape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate