Rabanu Jr. Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Salutare,as vrea sa ne cunoastem mai bine centaurii din zona Lazio/Roma-si imprejurimi,pentru iesiri de weekend,ajutor,sfaturi etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Biancocelleste ( fostul username ) va saluta cu respect din Romanica! Dai Lazio vinci per noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strut Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 (editat) Salutare,as vrea sa ne cunoastem mai bine centaurii din zona Lazio/Roma-si imprejurimi,pentru iesiri de weekend,ajutor,sfaturi etc. Salutare. Pe unde stai? Editat Octombrie 24, 2013 de strut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rabanu Jr. Postat Octombrie 24, 2013 Autor Share Postat Octombrie 24, 2013 Salutare.Prima porta.Langa cimitirul Flaminio. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strut Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Prin Roma Est......Ponte di Nona esti vreunu? ........)) ca nu am cu cine bea un suk de sok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rabanu Jr. Postat Noiembrie 9, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2013 Suntem,de abia cativa mai imprastiati asa.Pana acum esti al 3-lea.Incet incet ne adunam cat mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 Suntem,de abia cativa mai imprastiati asa.Pana acum esti al 3-lea.Incet incet ne adunam cat mai multi salut........sunt multi romani motociclisti..dar nu toti au cont aici........am vazut multe motociclete si scuteroane cu placuta de Ro........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rabanu Jr. Postat Noiembrie 9, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2013 Mai ai cunostinte?asa formam noi un 'club' al romanilor.e frumos duminica sau cand e timp pentru iesiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zen69 Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Salut.Eu sunt Cristi si locuiesc la Dragona(roma).Astept raspunsuri de la voi si poate ne intilnim si noi pentru o cafea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rabanu Jr. Postat Iunie 19, 2014 Autor Share Postat Iunie 19, 2014 Salutare Cristi,am ramas putini practic tu si eu.alti numai stiu.Tu mai sti pe cineva ? » Post actualizat in 19 Jun 2014 19:45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zen69 Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 Salut.Din pacate nu stiu pe nimeni.Eu ies mereu vara cu un grup pe care il cunosc de cand aveam un burgman 400.Practic se iese de doua ori intro luna si vedem mereu locuri noi si frumoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rabanu Jr. Postat Iunie 24, 2014 Autor Share Postat Iunie 24, 2014 Lasa un nr de telefon si te sun eu zilele astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Salutare sunt si eu,doar ca pana in primăvara nu am sa ma pot bucura de motocicleta deoarece abia am achiziționat-o are nr de IT asigurarea ma costa 1300 e pe numele meu asa ca am sa o duc in tara o înmatriculez in tara după care o aduc înapoi,deci nu am sa pot ieși cu voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 Cam liniște prin partea asta » Post actualizat in 28 Apr 2015 16:10 O punem si noi de-o intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NakedDude Postat Februarie 28, 2016 Share Postat Februarie 28, 2016 si eu sunt pe la Roma. e format vreun grup ceva? nu de alta, da vine caldura ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate