catala2k Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 una din plimbarile de anul acesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 frumos, dar mie mi s-a facut rau de la ffwd ala, am rau de viteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 super faza cu TENERIFEEEEE si ploua de rupe!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
juld5 Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 La peste viteze peste 150 nu te deranjeaza camera pusa intr-o parte pe casca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catala2k Postat Octombrie 31, 2013 Autor Share Postat Octombrie 31, 2013 (editat) Măcar melodia sa fie calda, pentru ca afara erau maxim 10 grade si eu eram in blugi. Nu am probleme cu modul de montare a camerei, dar nici nu merg cu viteze de peste 150km/h, in București nu am unde, iar in afara prefer sa merg cu o viteza care sa-mi permită sa ma bucur de peisaj și plimbare. si poze Editat Octombrie 31, 2013 de catala2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 (editat) Foarte, foarte misto mobra....sunt curios daca merge si in offroad usor... Editat Noiembrie 1, 2013 de zece d rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 La peste viteze peste 150 nu te deranjeaza camera pusa intr-o parte pe casca? bula, omul a dat filmul pe rapid nu ca ar fi mers asa tare cum se vede in film ati ajuns pana la Jina ? eram curios daca s-a mai curatat drumul ala nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catala2k Postat Noiembrie 1, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2013 Offroad nu am incercat, si nici nu ard de nerabdare sa incerc cu motocicleta asta, nu e facuta pentru asa ceva, dar presupun ca in lips de alt utilaj ... oricum eu unul nu incerc. Nu, n-am ajuns pana la Jina. Ultima data cand am fost pe acolo eram cu masina, furmoasa zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate