pompiliu Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 Buna dimineata, O plimbare pana la pensiunea Lunca in Jurilovca la o ciorba de peste maine, duminica, plecarea de la benzinaria Mol din apropierea intrarii pe autostrada soarelui. O zi splendida, Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 Pana la Ovidiu pe autostrada? Eu sunt la Constanta si...e posibil sa ma lipesc si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Koais Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 Sunati dinainte sa va pastreze capatanile ca ciumpii le arunca la pisici. De asemenea, mai bine va luati si betele, trage stiuca de rupe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 Buna dimineata, O plimbare pana la pensiunea Lunca in Jurilovca la o ciorba de peste maine, duminica, plecarea de la benzinaria Mol din apropierea intrarii pe autostrada soarelui. O zi splendida, Pompi pompi daca nu bagi autostrada ma tenteaza .... da nu sa adorm pe autostrada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 localnicii va asteapta , @Pompiliu : Vineri la Charles de Gaulle , credeam ca iesiti undeva scurt cu scuterul , n-am rca la mobra si cu Burgman-ul nu plec la asa o drumetie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Noiembrie 9, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2013 Traseul va fi Bucuresti -> Slobozia -> Tandarei -> Lunca. Pe autostrada mergem numai pana la Slobozia. Seara buna, Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 man greu mai scrii hai spre munte ca nu mai prindem vreme buna dupa spre nord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 La ce ora e plecarea spre Jurilovca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Noiembrie 9, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2013 Imi cer scuze, am avut impresia ca am mentionat. Plecarea va fi cel tarziu la ora 9 maine dimineata. O seara buna, Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Frumos... Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate