Vizitator ala cu F-ul Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 O plimbare de milioane! Felifitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 Ma uit si ma uit si inghit in sec. Nu stiu cum faci mai Ianachime, dar cand vad filmarile tale uit ce ora e si ce am de facut maine la birou si imi vine sa ma arunc in sa : spre Munteeee. Acum nu mai am incotro. Sambata orice o fi mai fac o tura pe TA. Din cauza TA. pentru cei care ieri nu si au dezlipit fundul din fotoliu urmarind cursele moto .... este acest filmuletba, PE DRACU ... este pentru cei care m au insotit ieri de la 16 la 4 grade prin soare si burnitaesenta de 9 ore in 15 minute ... ca atat ma lasa youtubelestiul multam la moderator de uniune la topicuri!!!scrisesem amandoiasta e zgarcit rau ... Oare ? Ciudosi pe forum? Nu crrrreeeed La taste sunt numai oameni de bine ! Mai ales pe vreme rea si unu de "CIUDA" ca , e' mai multi din astia..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 Ma uit si ma uit si inghit in sec. Nu stiu cum faci mai Ianachime, dar cand vad filmarile tale uit ce ora e si ce am de facut maine la birou si imi vine sa ma arunc in sa : spre Munteeee. Acum nu mai am incotro. Sambata orice o fi mai fac o tura pe TA. Din cauza TA. sambata ....lasa muntele si hai in VAMA VECHE pe drumul vechi...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 da ma bula mica asta e... in schimb sunt sigur ca ai tocit anvelopele pe muchii....ai scos cu o zecime mai putin decat data trecuta si ai invatat virajele alea ca pe TATAL nostru.... doua zecimi. nu-l subestima oricum, zilele astea a aflat ca poligonul nu e sigur. Iti spune el de ce, daca nu a semnat d'alea de confidentialitate sambata ....lasa muntele si hai in VAMA VECHE pe drumul vechi...... ce sa facem in Vama? e la fel de frig si la munte macar gasim fete gratis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 (editat) 1 desenam pe nisip 2 daca iti iei slipii face baie , acum e cea mai limpede apa in mare 3 constanta la cel mai bun carpacio cu capere si parmezan cu focacia si intovarasit' de un vin rosu sec MAI VREI FEMEI ????.... te grabesti pe A2 si AI acasa la nevasta doua zecimi. nu-l subestima oricum, zilele astea a aflat ca poligonul nu e sigur. Iti spune el de ce, daca nu a semnat d'alea de confidentialitate ce sa facem in Vama? e la fel de frig si la munte macar gasim fete gratis? 1 desenam pe nisip2 daca iti iei slipii face baie , acum e cea mai limpede apa in mare 3 constanta la vel mai bun carpacio cu capere si parmezan cu focacia si intovarasit' de un vin rosu sec MAI VREI FEMEI ????.... te grabesti pe A2 si AI acasa la nevasta Editat Noiembrie 13, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 1 desenam pe nisip 2 daca iti iei slipii face baie , acum e cea mai limpede apa in mare 3 constanta la vel mai bun carpacio cu capere si parmezan cu focacia si intovarasit' de un vin rosu sec MAI VREI FEMEI ????.... te grabesti pe A2 si AI acasa la nevasta Nu mah, ma gandeam sa le iau gratis de la Constanta si pana la Pitesti sa-mi mai scot din banii de benzina. Business man, nu alea alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 oricum, zilele astea a aflat ca poligonul nu e sigur. Iti spune el de ce, daca nu a semnat d'alea de confidentialitate Neatentie ! Bine ca nu au patit nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate