Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 Hai sa vedem catzi Twisteri sunt, ca GS-isti sunt gramada (am ingrosat si eu randurile pana de curand). Daca stiti careva, cum se scoate limitarea de putere de la 34 la 50? Am vazut ceva pe un site nemtzesc, ziceau de o gaura in plus la varianta de 34 CP undeva in carburator... sa inteleg ca daca o infund pe aia ajung la 50? Scuzati necunoasterea daca deranjez pe careva (minitehnicus) Gentlemen (and ladies?), start your Twisters! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 Am avut si eu un timp... mi s-a parut o motoreta foarte manevrabila, buna de oras, de incepatori... consum mic.. .arata muult mai bine decat GS-ul Demaraj beton, zgomot beton (2 cilindri)... Dar la drum lung, te cam rupe in doua vantul... (dupa o anumita viteza - 130) Per total, misto PS: motorul inca e de vanzare... de unde l-am imprumutat si eu... daca vrea cineva pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 27, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2006 PS: motorul inca e de vanzare... de unde l-am imprumutat si eu... daca vrea cineva pm zi un pretz, poate se leaga ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunt-d...2000-19706.html pai asta ar fi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 (editat) da, este vorba despre acea gaura in plus din cele doua slidere! si la mine a fost la fel, le-am "infundat" ..si altfel se simnte acum ... nu stiu exact cati cai are, dar indica un 200 pe ceas ... daca vrei mai multe detalii intreaba pe Pm! Editat Noiembrie 27, 2006 de crz-one Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate