Bangarang Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 Salut.Caut de ceva timp un pinion pentru un cross cu 12 sau mai multi dinti...Prinderea coteaza(detalii poze) Are 12 caneluri de alea la prindere Marca CMT 4020Unde pot gasi unul?Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 Asta e ceea ce eu numesc pinion uzat... Daca stii de pe ce mobra provine, pot sa-l cauti dupa modelul de mobra. PS La ce il vei folosi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 Asta e ceea ce eu numesc pinion uzat... Daca stii de pe ce mobra provine, pot sa-l cauti dupa modelul de mobra. PS La ce il vei folosi? cred ca nu e un pinion uzat , cred ca sa ajungi in halul asta e deplorabil.... ma intreb lantul cum a suportat asta ,??? dar foaia cum o fi>>>>???? http://zonaenduro.ro/vand-piese-din-dezmembrari-enduro-cross-si-piese-noi/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 Dupa sigla de pe pinion, acesta este un CHT cu codul 4020 CHT = http://www.caratsrl.com/en/pagina/3-cht-chiaravalli Codul 4020 ar fi asta de la JT Sprockets (gasesti mai usor pe piata noastra de la JT): Masoara cum trebuie si daca e asta de mai sus vad ca e in jur de 40-45 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu87dj Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 gasesti cam pe la orice magazin de motoscutere... se potriveste si de la aprilia rs125 . costa 20 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bangarang Postat Noiembrie 15, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2013 Merci mult "Mdea" am gasit ce imi trebuia.....Cum a ajuns in halul asta? Mergeam cu lantul slab si am ajuns pe undeva departe de orice urma de civilizatie...mi-a sarit lantul in mers la un hop si a rupt aproape toti dintii....A trebuit sa merg asa pana acasa si "dintii" s-au rotunjit de tot...pinionul scapara pe lant si mna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 Ala e inel de logodna cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate