Sari la conținut

liviu87dj

Membru
  • Număr conținut

    70
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    q_2p3u@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Craiova
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    yamaha r6
  • Numar Moto
    DJ88TVP

Informații profil

  • Motociclete detinute
    yamaha r6 2004

liviu87dj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eu am incercat sa inscriu un buggy adus din spania cu toate actelw in regula,numar de omologare,carte de identitare de spania si tot ce este necesar inscrierii. Buggy ul a fost inscris acolo,iar la noi la craiova minuneee nu vor sa il inscrie pt a buggy ul are stantele batute pe o tablita si capsate pe teava din cadru. Asa ca am decis sa merg ilegal daca ei asa vor.
  2. conteaza ca omu' a platit pentru schimbarea bujiilor iar mafia romana a frecat bujiile cu peria de sarma si le-a pus la loc si probabil bani i-a oprit si pentru buji noi. eu am inste crossuri LA TARA si stau in namol mereu si crede-ma ca bujiile sunt neschimbate de 2-3 ani si nu sunt ruginite asa.
  3. pune mana pe un par si du-te la " dorel " si zi sa iti schimbe bujiile pe care nu ti le-a schimbat !
  4. si eu si fostul proprietar am mers cu ea din joi in pasti , eu lucrez in anglia de 6 ani iar cu moto asta merg maxim 2500 km ( poate nici atat ) pe an pentru ca in sezonul cald sunt plecat in uk. prind acum 2-3 sapt de vreme buna , mai prind 7 zile cand vin in concediu si mai prind 2-3 sapt in octombrie cand vin acasa , fostul proprietar lafel era plecat cu anii din tara.
  5. unde aveti cuibul ? vin eu la voi poate imi rezolv si problema p acolo
  6. ) man unde pot face revizia in craiova ? daca imi spui merg acolo acum dar sunt mai mult ca sigur ca acesti oameni cu bun suflet si cu buzunarul gol ma pun sa schimb tot motorul/mobra doar sa scoata si ei un ban. am intrebat prieteneste daca este normal sa simt acel soc atunci cand bag in viteza. vrei sa iti dau 10 litrii benzina pentru a imi da un raspuns ? ( si acel raspuns sa fie eronat ca oricum nu stiu ) ? PS: Referitor la consum nu stiu ce sa spun ... am o boala pe rezervor si il tin full mereu
  7. o sa caut in manual sa vad ce zice,voua unde va pleaca de pe loc ? jos sau sus ?
  8. oky multumesc de raspuns , mai astept sa vad si altii ce spun este posibil sa fie slab, tine sus detot cand aproape ca iau mana dupa ambreiaj. oare daca mai strang de acel intinzator al cablului o tine altfel ? Sper sa nu deranjeze pe nimeni intrebarile , in craiova taxeaza mecanicii si pe sfaturi...
  9. Salutare tuturor, detin un r6 2004 , il am de 2-3 ani , sunt al doilea proprietar si are 28 mii km , am o mica dilema si anume : cand bag in viteza de aude un "clank " iar motocicleta zbiceste , cand fac plecarea de pe loc ambreiajul tine sus aproape cand iau mana dupa el , la fiecare schimbare de viteza se aude acest clank ait mai tare. aici este un videoclip daca vreti sa auziti cum face. sa fie din cauza ambreiajului ? se poate regla ? sa fie inceput de sfarsit a cutiei de viteze ? am mai avut 2 zx6r model 2002 ambele si un zx9r si la nici unul nu am simtit acest soc in cutie cand bagam in viteza , si la alea ambreiajul tinea lafel .. sus doar la una tinea mai jos. ce are yamaha mea ?
  10. gaura de pe mijlocul axului a fost facuta atunci cand a centrat axul la strung. sudata nu merge pentru ca se duce imediat de la vibratii , iar filet o sa iti faca la strung cu siguranta dar trebuie dat axul jos 100% nu e de joaca cu alea... bafta ! inca ai timp, oricum sezonul abia a inceput.
  11. schimba bobina si fisa cu una noua. si eu am avut o problema asemanatoare si cum am pus alta bobina + fisa nu mai fura curent / intrerupea
  12. glumesti? ) e primul lucru de care vreau sa scap ) ... deocamdata il mai tin ca nu am sponsori sa ii schimb vopseaua
  13. multumesc frumos pentru raspuns , acum o sa merg la el sa ii dau cu spray sa vad daca se schimba turatia. gata am gasit problema , bobina nu era buna. am schimbat bobina si merge perfect.
  14. de 4 zile l-am cumparat , de 3 zile mor de frig langa el afara de dimineata pana seara cand se intuneca si tot nu ii dau de cap probabil se saturase cainele sa ma vada cum nu il bag in seama si cum ma chinui si ce o fi zic el ... cum am avut bani sa cumpar ditamai jucaria .. poate am bani sa cumpar si un carburator nou. si da , multumesc, este frumos buggy ul , vreau sa fac drifturi cu el pe zapada si l-am luat mai mult pt prietena mea pentru ca eu iarna merg mult pe motocross ( am 2 motocrossuri + o yamaha r6 )pe un cross eu iar pe altul prietena mea si ea merge mai mult pe langa el (cade) pe zapada se imprastie pe jos repede ...deci ... cu buggy ul nu o sa mai poata cadea asa usor astazi am pus alt carburator , nou nout si lafel nu se tureaza. nu stiu ce ar putea avea. cunoaste cineva un mecanic in craiova ?de incredere sa nu ia piese din el? tot nu am reusit sa fac nimic . motorul porneste, sta normal la relanti dar nu se tureaza, cum verific daca trage aer fals pe la carburator ? ce mai pot verifica ?
×
×
  • Creează nouă...