Foltrans Postat Noiembrie 23, 2016 Share Postat Noiembrie 23, 2016 Ceva pareri de la useri legat de MT-07 ? Plusuri/minusuri , ma intereseaza strict pt partea de fun ...Din e am citit un MT-07 sau o Husky Nuda ar fi in target... Sincer numai de bune am de comentat legat de mt-07 merge bine,trage cand vrei, agila in oras, nu mai rezist in casa pe vremea asta, mai e mult pana la primavara Ce te-ar interesa mai exact? » Post actualizat in 24 Nov 2016 13:31 Pun cateva poze asa de dor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady1901 Postat Noiembrie 6, 2018 Share Postat Noiembrie 6, 2018 Salutare! am si eu un mt07 si am intrebare.Acum ceva vreme i am pus o protectie la radiator,dupa am montat la loc acele doua bucati la plastic laterale prinse in 2 suruburi fiecare(nu stiu cum se numesc).Una din ele se misca putin,nu stiu cum s a intamplat dar cred ca am pierdut o in trafic.Este vreun magazin unde pot sa gasesc asa ceva?noi/sh,nu conteaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate