Sari la conținut

xdx53

Membru
  • Număr conținut

    103
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Buzau
  • Carnet moto din
    da
  • Motocicleta
    Vulcan 650 S
  • Numar Moto
    KWA
  • Club
    Fara

Informații profil

  • Motociclete detinute
    GSR 600 MT 07
  • Interests
    Chopper Cruiser Custom Bobber

Vizitatori Recenți Profil

1.147 citiri profil

xdx53's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Ce sa rezolve omule ? Hai sa fim seriosi...... N.au fost in stare sa scoata surubul rupt din cilindru si sa puna naibii un surub sa stranga toba . Scapa gaze pe langa ea nu etansa . Daca asa face verificarea aia care zice ca o face .........................mai bine lipsa . Daca vedeai ce ulei am scos din transmisia aia .........SF frate.
  2. Prima data se plateste un avans , 1000 Lei in cazul meu , apoi restul la livrare 10.000 . Acum faptul este consumat . O sa atasez si mesajele dupa whatsapp si poze detaliate cu deftectele gasite , cu alea 3 feluri de vopsea si cu facturile la piese si ce am cheltuit . In final ma duce 3000 E gunoiul asta de motoreta .
  3. Revin cu poze si defecte ascunse care le.am gasit dupa ce am desfacut.o complet . Nu trebuie sa am pretentii pt 2000€ ? Sigur ca am ca doar nu.i gasesc pe strada . Bateria in cateva zile s.a dus draq , anvelopele alea bune de 70% cat ziceau in descriere sunt ovalizate . La 100 km/h sare in sus toata motoreta . » Post actualizat in 23 Mar 2017 20:43 Surub rupt in cilindru ,care tine toba ,bagat altu cu japca , carene revopsite si prinderi rupte , uleiul din transmisie mai rau ca pacura , plin de spanuri . Si lista poate continua . Furtunul de racire al transmisiei , imbatranit si rupt , carenaj non origine revopsit cu pwla , nituri de fixare rupte si puse la misto cu banda izolier .
  4. Daca asa arata un motor impecabil eu imi tai puta . » Post actualizat in 09 Mar 2017 14:31 Si la asta s.a blocat kilometrajul la 25.000 ) » Post actualizat in 09 Mar 2017 14:32 Era bine daca era polish .... zici ca.i dat cu seu de oaie . Acum am vazut in poze . Nici suportul de numar nu e pus drept . ) fak me ) » Post actualizat in 09 Mar 2017 14:40 Nici torpedoul ala nu se inchide cum trebuie . M.a fwtut astia frate . IMPECABIL Fwta.l Dumnezeu de scooter .IMPECABIL. SHIIIIT
  5. O sa pun poze cu scuterul . Nu am poze cu anuntul . După ce am facut rezervarea si am platit 1000 lei l.au dezactivat după olx . » Post actualizat in 09 Mar 2017 13:39 Am găsit un print screen in telefon » Post actualizat in 09 Mar 2017 13:42 O sa incarc acumulatorul la dslr si revin cu poze detaliate . Si amortizorul de la sa e stricat .
  6. O mare greșeală să cumperi fără să vezi motorul . Azi mi.a ajuns un burgman 400 si nu se potriveste cu descrierea din anunț si cea telefonică. Are 50 de kg de silicon pe el si e plin de julitiri , care au uitat sa le specifice , antigel in vas "lulu" . Asta la prima vedere . Anvelope de.o seamă cu mamaia . Sunt foarte nemulțumit de calitatea serviciilor . Spătarul pasagerului se misca haotic , lipsa bucsa ghidare + una ruptă, dibluri de fixare a carenajului nu exista .
  7. xdx53

    Pareri Custom

    Salutare , as dori putin ajutor din partea voastra in legatura cu poza atasata . In primul rand as avea nevoie de ceva idei . Ce motocicleta sa achizitionez pentru a o putea modifica ca cea din poza ? Minim de 600 cm as vrea . In alta ordine imi trebuie ceva ateliere de custom . Website sau numar de telefon . As prefera pe cineva in domeniu mai serios sa prezinte garantie pt modificare . Daca stiti ceva baieti seriosi sau ati vazut ceva moto modificate as dori info . Se poate inmatricula asa ceva la noi ? Dupa modificare ? Sau trebuie inmatriculata inainte de modificari ? Va multumesc pentru interes , astept idei si sfaturi .
  8. xdx53

    Kawasaki Vulcan

    Îl folosesc mai mult în oraș și pe distante scurte în afara . Contează foarte mult și bugetul . 650 S se încadrează .
  9. xdx53

    Kawasaki Vulcan

    Nu știu exact prețul o sa merg la salon la sfârșitul lunii sa vad și agregatul și prețul. Vn 900 e sigur și mai scump și e prea mare pentru ce vreau eu . Mi-ar fi plăcut ca vulcan 650s sa aibă transmisia pe curea sau cardan . Deh nu le poți avea pe toate . Îmi place mult cum arata ca motor 650s . Și verde e chiar sexy. Am avut mt07 și am dat.o din cauza lui asta )
  10. xdx53

    Kawasaki Vulcan

    Sunt binevenite toate . Încă nu am comandat , exista cale de întors.
  11. xdx53

    Kawasaki Vulcan

    Salutare , as dori ceva păreri despre acest model .
  12. A gresit , a pus 2t in loc de 4t .
  13. Salut Robert , tot violet este si a mea . Consumul la mine nu trece de 6% , acum arata 5,8% mixt . Referitor la cutie eu am avut inainte un GSR 600 K8 , ca o comparatie intre cele doua as spune ca GSR era mai zgomotos fata de MT 07 . (GSR.ul l.am avut tot nou) Hmmmm curioasa treaba cu motorul , eu nu am avut pana acum nici o problema . Am 1150 Km facuti si trebuie sa fac revizia . Cati km ai ? Ce benzina folosesti ? 95 sau 99 ? Treaba cu opritul motorului a facut de prima data ? Ai luat.o noua ?
  14. A facut cineva revizia de 1000 km ? Ce ulei a folosit ? Trebuie sa fac si eu revizia .Mi.am montat niste crashuri si o grila pt. radiator .
×
×
  • Creează nouă...