Vizitator catalin013 Postat Noiembrie 17, 2013 Share Postat Noiembrie 17, 2013 pentru ca sezonul rece a venit ma gandesc ca sambata viitoare sa o urc pe Gi intr-o duba sa merg pana la 36 pe A1 si acolo nebunii pe coclau ....asta pentru ca nu am asigurare si ITP daca mai sunt pasionati de asa ceva putem stabili detalii ....plecare OMV Maniu......mai am locuri si in duba ....aaaa ea e Gi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat Noiembrie 17, 2013 Share Postat Noiembrie 17, 2013 Salut, Vin si eu. Poti sa imi lasi un numar de telefon ? Numarul meu este 0741 095 483. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator catalin013 Postat Noiembrie 17, 2013 Share Postat Noiembrie 17, 2013 Salut, Vin si eu. Poti sa imi lasi un numar de telefon ? Numarul meu este 0741 095 483. Multumesc. sigur esti binevenit 0744.53.53.93 .....am nevoie de ceva pentru Gi frai asa am inteles ca se numeste ...... mergi cu moto pe roti sau trec sa te iau de undeva .... o bagam la duba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 Merg cu motoreta, ca inca e vreme buna Am o piesa de genul ala pe stoc, dar este de la o alta motocicleta. Daca o ai pe a ta la indemana, le putem compara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator catalin013 Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 Merg cu motoreta, ca inca e vreme buna Am o piesa de genul ala pe stoc, dar este de la o alta motocicleta. Daca o ai pe a ta la indemana, le putem compara. nu e demontata ......povestim sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat Noiembrie 22, 2013 Share Postat Noiembrie 22, 2013 Catalin013 nu poate intra pe forum momentan. In cazul in care mai sunt doritori, invitatia e valabila. Pana acum suntem 4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Noiembrie 22, 2013 Share Postat Noiembrie 22, 2013 Fixati ora si locul de intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat Noiembrie 23, 2013 Share Postat Noiembrie 23, 2013 (editat) Plecarea este maine la ora 10. Ne intalnim la benzinaria MOL de la intersectia Blvd. Timisoara cu Str. Valea Cascadelor. Ne indreptam spre cel mai apropiat camp; nu se mai merge pe A1 ci probabil paralel cu A1. Traseul e flexibil. http://goo.gl/maps/UeLWc Pana acum s-au anuntat: 1x Gilera RC600 2x Honda Dominator. Locuri nelimitate. Habar n-am pe unde am fost, dar a fost frumos. Daca eram singur probabil as fi ajuns la Pitesti... de vreo doua ori. Traseu: Editat Noiembrie 23, 2013 de mexykanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate