stfan Postat Noiembrie 24, 2013 Share Postat Noiembrie 24, 2013 Multumesc frumos Ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 0752312097 sudura in plastic. Sunt din CT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator CristiBoroi Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 Salut! Am si eu nevoie de cineva care se ocupa de lipire si reconstructie carene in Constanta. Am dat pm-uri si sms-uri celor care si-au oferit serviciile pe aici, dar probabil din cauza ca postarile sunt vechi nu mi-a raspuns nimeni. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
med_tuning Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Salut! Am si eu nevoie de cineva care se ocupa de lipire si reconstructie carene in Constanta. Am dat pm-uri si sms-uri celor care si-au oferit serviciile pe aici, dar probabil din cauza ca postarile sunt vechi nu mi-a raspuns nimeni. Multumesc! salut te pot ajuta prin curier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate