arshan Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 am o problema la o honda de 80cc nu intra in ture am schimbat aprinderea cu platou cu tot cdi bobina carburator si nimic motorul este facut de la 0 segmenti piston cilindru semeringuri tot nu reusesc sa imi dau seama ce are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin-Dorian Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 nu vrei o derbi senda xtreme 50cc din 2011,2500 km? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arshan Postat Decembrie 10, 2013 Autor Share Postat Decembrie 10, 2013 ceva mai mare un 125 -2tsau 250-4t dar deocamdata o am pe asta daca o dau cam asta as dori. chiar nu stie nimeni ce ar avea baba asta a mea de nu intra in ture Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 am o problema la o honda de 80cc nu intra in ture am schimbat aprinderea cu platou cu tot cdi bobina carburator si nimic motorul este facut de la 0 segmenti piston cilindru semeringuri tot nu reusesc sa imi dau seama ce are Trebuie rodat un pic noul cilindru/piston/segmenti - daca abia sunt instalati nu merge blana din prima, lasa-l sa mearga o vreme la relanti. Verifica toba de esapament sa nu fie infundata, evental incearca fara ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arshan Postat Decembrie 14, 2013 Autor Share Postat Decembrie 14, 2013 incerc si ASTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate