TZU Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 Salutare tuturor...Am intampinat o problema pe care pana acum nu am intampinat-o...dar uite ca.......NU GASESC CAUCIUC SPATE PENTRU UN SUZUKI GSX600F DIN 1992-3-4 cu dimensiunile 150/60 sau 70/17 sport ca pana acum am gasit doar strada si de enduro si cu DOT foarte vechi adica prin 2005/2006.Daca ma puteti salva orice sfat unde gasesc sau exact la cine gasesc ar fii perfect.La prima intalnire,dau o bere...2,3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 Salutare tuturor...Am intampinat o problema pe care pana acum nu am intampinat-o...dar uite ca.......NU GASESC CAUCIUC SPATE PENTRU UN SUZUKI GSX600F DIN 1992-3-4 cu dimensiunile 150/60 sau 70/17 sport ca pana acum am gasit doar strada si de enduro si cu DOT foarte vechi adica prin 2005/2006.Daca ma puteti salva orice sfat unde gasesc sau exact la cine gasesc ar fii perfect.La prima intalnire,dau o bere...2,3 daca ai nevoie de piese sau guma fata am eu.Spatele din pacate i tocit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 (editat) www.anvelopemoto.eu Editat Decembrie 9, 2013 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocca Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 salut.eu am un michelin pilot road2 2ct dot 4109, stare buna DAR marea "buba" este o taietura cam mare (imi pare rau dar nu prea sunt clare pozele). Se mai poate cumva vulcaniza sau repara in vreun fel incat sa mai fie folosit in siguranta sau e bun de aruncat/dat foc/taiat in doua si folosit ca adapatoare la animale:)) ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumulescu4you Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 Salut, incearca si aici 0724024592 Remus si la 0747270334 Flaviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZU Postat Decembrie 18, 2013 Autor Share Postat Decembrie 18, 2013 daca ai nevoie de piese sau guma fata am eu.Spatele din pacate i tocit asa si eu il am tocit pt ca am avut nunta si l-am lasat in fata localului salut.eu am un michelin pilot road2 2ct dot 4109, stare buna DAR marea "buba" este o taietura cam mare (imi pare rau dar nu prea sunt clare pozele). Se mai poate cumva vulcaniza sau repara in vreun fel incat sa mai fie folosit in siguranta sau e bun de aruncat/dat foc/taiat in doua si folosit ca adapatoare la animale:)) ??? ar fi perfect o sa intreb daca se mai poate vulcaniza sau repara si sa imi spui un pret te rog la el ca sa stiu in caz ca merge reparat sa te sun sa mi-l trimiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocca Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 nu are rost sa spun un pret inainte de a stii daca se mai poate folosi in siguranta,repet..oricum, daca s-ar rezolva discutam, pretul va fi mai mult decat decent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate