Spanda Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 (editat) Am reusit sa-l editez, poate fi vazut: Sper sa-l fi facut suficient de scurt sa nu va plictisiti . Imi pare rau acuma ca nu m-am dus la Narcis, sa punem cuiele. Poate saptamana asta. Seba nu prea e in apele lui: cade cam mult Editat Decembrie 16, 2013 de Spanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 ah, de ce nu gasesc una din asta de inchiriat la noi ))))) imi provoc rau singur da ca ma uit la clipul asta pe youtube ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebaca Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 (editat) Imi pare rau acuma ca nu m-am dus la Narcis, sa punem cuiele. Poate saptamana asta. Seba nu prea e in apele lui: cade cam mult am cazut o data in 100 de km bai c0aie ; de la ce plm vine ''spanda'' ??? ''spanda'' man bea 6 beri una dupa alta,pe nerasuflate? este un conflict ,cu conceptul spanda Editat Decembrie 16, 2013 de Sebaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu2000v Postat Decembrie 16, 2013 Autor Share Postat Decembrie 16, 2013 Cred ca vroia Panda (de la ursulet ) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanda Postat Decembrie 16, 2013 Share Postat Decembrie 16, 2013 (editat) am cazut o data in 100 de km bai c0aie ; de la ce plm vine ''spanda'' ??? ''spanda'' man bea 6 beri una dupa alta,pe nerasuflate? este un conflict ,cu conceptul spanda Nu va pot spune, ca dupa aia tre sa va ucid si apoi cu cine sa ma mai dau si io , si no sa mai am pe cine sa il fac celebru pe youtube. Editat Decembrie 16, 2013 de Spanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akun2500 Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 Foarte misto, deci se poate si pe zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate