Andrei/KLX Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 Poiana la VEST de localitatea FAGETU, Jud. Prahova, 45.137553N,26.00304E, loc minunat de popas si hoinareala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 apreciez plimbarile tale,si nu sunt ironic cand spun asta ,dar daca tot faci topic la calatoriile pe 2 roti,macar pune ceva mai multe poze pt ca tot seamana toate intre ele...... si de obicei locul asta e rezervat unor plimbari mai........ample Sau,cum am zis,macar pune mai multe poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 Andrei bravo tie. Vad ca bagi iesiri la greu. Si toate in off-road. Aproape ca ma faci sa imi para rau ca am dat ATV-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 Vere nu stiu cum este acolo vreme frumoasa ca la Severin de duminica este tot ceata densa si frig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyt6703 Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 chiar asa.de ce nu pui poze mai multe?sa vada si cei care stau toata ziua in fata calculatorului si carcotesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate