Jump to content

Andrei/KLX

Membru
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

About Andrei/KLX

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gageni, Jud.Prahova
 • Carnet moto din
  2011
 • Motocicleta
  SHINERAY XY125GY
 • Numar Moto
  PH
 • Club
  Goat Riders

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Kawasaki KLX250S, Shineray XY125GY
 1. Mai mere, singurul lucru care s-a rupt a fost aparatoarea de lant care s-a rupt cu tot cu una din cele doua urechi de prindere ce erau sudate pe bascula, asta cand imi faceam poteca prin lastaris, nu am mai pus-o la loc. Acum are 9200Km. Singurele lucruri schimbate au fost doar consumabilele.
 2. "Drumul" incepe langa raul Mislea, care era secat, pe islaz, tinand padurea in stanga, spre SUD, se traverseaza DJ215, se lasa pe partea dreapta o balta mica ce nu merita atentie, se merge apoi pe langa paraul Dambu spre VEST, se trece Dambu prin apa schimband directia de mers spre SUD, se urca dealul si se ajunge in Baicoi. Locurile mi se par deosebit de frumoase. Se poate ajunge cu moto cel putin adventure, ATV si 4x4.
 3. Daca v-ati saturat de aglomeratia de pe DN1A, drumul Ploiesti-Cheia, venind din sud, dupa ce ati iesti din localitatea Lipanesti, inainte sa intrati in localitatea Magurele, faceti dreapta peste calea ferata, in locul numit de localnici "La doua purcele", spre Baltesti, in localitatea Baltesti faceti stanga spre Pacureti, imediat dupa ce ati iesit din localitatea Pacureti, de fapt din Slavu, dar nu exista indicator Slavu, in varful dealului dati de acest loc minunat. Mentionez ca drumul este asfaltat, se poate ajunge aici cu orice motocicleta si cu masina, chiar daca bucata de drum de la Balt
 4. BATE VANTUL SI USUCA, SI IMI VINE-UN DOR DE DUCA, DAR NU VREAU SA MERG LA MARE. TOT MAI BINE-I PE COCLAU, PRIN PADURE SI PE SLEAU, PE PIATRA SI PE NISIP. CA SA VAD NATURA VIE, SA ASCULT ZAREA PUSTIE, SUFLETULUI MEU TERTIP. TOATA ZIUA EU CALARE, C-O SA TARE INTRE PICIOARE, PANA LA EPUIZARE.
 5. Pe dealul de la est de localitatea VALCANESTI, jud.Prahova. Plimbare de scos capra la deal.
 6. Cred ca cel mai sanatos, daca tot vrei sa fumezi, e sa fumezi femei daca esti barbat si sa fumezi barbati daca esti femeie.
 7. Un motociclist si un scuterist fac schimb de vehicule si dupa scurt timp amandoi cad; motociclistul: -Scuteristule, de ce ai cazut? scuteristul: -Frana spate nu a tinut. Dar tu, de ce ai cazut? motociclistul: -Am apasat ambreiajul ca sa schimb treapta de viteza.
 8. http://www.citatepedia.info/citate-despre-om-unor-oameni-nu-trebuie-sa-la-dai-mana-ci-numai-laba-si-trebuie-ca-laba-ta-sa-aiba-si-gheare.-a-2635.html
 9. Ma bate gandu sa imi iau asa ceva: http://www.gasgasmotos.es/en/dual-sport/452-tx-randonne-200.html Ma incanta greutatea redusa, 90Kg cu plinul facut si faptul ca poate circula legal pe drumurile publice. Nu ma incanta motorul de 180 cm cubi, rezervorul de 4 litri si faptul ca aripa fata sta foarte aproape de anvelopa. Intentionez sa o folosesc la munte si la deal pe drumuri forestiere si poteci, dar si la naveta scurta de 30 Km, nu vreau viteza. Astept pareri si sfaturi.
 10. www.youtube-mp3.org de-a dreptu folositor.
 11. Cariera de la Sibiciu de Sus, langa orasul Patarlagele, judetul Buzau.
×
×
 • Create New...