Sari la conținut

Andrei/KLX

Membru
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Gageni, Jud.Prahova
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    SHINERAY XY125GY
  • Numar Moto
    PH
  • Club
    Goat Riders

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki KLX250S, Shineray XY125GY

Andrei/KLX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mai mere, singurul lucru care s-a rupt a fost aparatoarea de lant care s-a rupt cu tot cu una din cele doua urechi de prindere ce erau sudate pe bascula, asta cand imi faceam poteca prin lastaris, nu am mai pus-o la loc. Acum are 9200Km. Singurele lucruri schimbate au fost doar consumabilele.
  2. "Drumul" incepe langa raul Mislea, care era secat, pe islaz, tinand padurea in stanga, spre SUD, se traverseaza DJ215, se lasa pe partea dreapta o balta mica ce nu merita atentie, se merge apoi pe langa paraul Dambu spre VEST, se trece Dambu prin apa schimband directia de mers spre SUD, se urca dealul si se ajunge in Baicoi. Locurile mi se par deosebit de frumoase. Se poate ajunge cu moto cel putin adventure, ATV si 4x4.
  3. Daca v-ati saturat de aglomeratia de pe DN1A, drumul Ploiesti-Cheia, venind din sud, dupa ce ati iesti din localitatea Lipanesti, inainte sa intrati in localitatea Magurele, faceti dreapta peste calea ferata, in locul numit de localnici "La doua purcele", spre Baltesti, in localitatea Baltesti faceti stanga spre Pacureti, imediat dupa ce ati iesit din localitatea Pacureti, de fapt din Slavu, dar nu exista indicator Slavu, in varful dealului dati de acest loc minunat. Mentionez ca drumul este asfaltat, se poate ajunge aici cu orice motocicleta si cu masina, chiar daca bucata de drum de la Baltesti pana la iesire din Pacureti, are ceva gropi.
  4. Pe dealul de la est de localitatea VALCANESTI, jud.Prahova. Plimbare de scos capra la deal.
  5. http://www.citatepedia.info/citate-despre-om-unor-oameni-nu-trebuie-sa-la-dai-mana-ci-numai-laba-si-trebuie-ca-laba-ta-sa-aiba-si-gheare.-a-2635.html
  6. http://www.memecenter.com/fun/120993/nokia-disconnecting-people
  7. Ma bate gandu sa imi iau asa ceva: http://www.gasgasmotos.es/en/dual-sport/452-tx-randonne-200.html Ma incanta greutatea redusa, 90Kg cu plinul facut si faptul ca poate circula legal pe drumurile publice. Nu ma incanta motorul de 180 cm cubi, rezervorul de 4 litri si faptul ca aripa fata sta foarte aproape de anvelopa. Intentionez sa o folosesc la munte si la deal pe drumuri forestiere si poteci, dar si la naveta scurta de 30 Km, nu vreau viteza. Astept pareri si sfaturi.
  8. Cariera de la Sibiciu de Sus, langa orasul Patarlagele, judetul Buzau.
  9. Desi inca am ceva probleme de sanatate, motiv pentru care nu am mai iesit cu motorul din data de 18 ianuarie, azi m-am incumetat pe urmatorul drum: Slanic, Grosani DC102, inainte de pod stanga,str.Libertatii, beton 1Km, apoi pamant,la asfalt dreapta DC102 spre Homoraciu, la DN1A stanga pana la Maneciu Pamanteni, la monumentul eroilor de langa scoala, stanga pe DL10, 1Km asfalt, apoi pamant, la bifurcatia de la pod inainte/dreapta pana la Casa Padurarului, m-am intors la bifurcatia de la pod, apoi am facut dreapta pe drumul ce trece pe deasupra Manastirii Crasna, apoi coboara pe Valea Crasnei, de aici spre NV pe drum forestier Valea Crasnei pana am dat de zapada cu gheata dedesubt, m-am intors prin Schiulesti - Slanic cu popas pe culmea dealului la nord de Piatra Verde. Drumul forestier Valea Crasnei iese pe culmea Muntelui Grohotis, dar probabil vor mai trece cel putin trei saptamani pana se va topii toata zapada si toata gheata, ca de, aici e la munte.
×
×
  • Creează nouă...