Sari la conținut

O motocicleta enduro de 250 cmc care sa inlocuiasca ATV-ul


robertkiran
 Share

Postări Recomandate

Hm hm hm la "enduro" ul pe care l faceai cu atv ul merge transalpul ca uns. Nu te mai complica cu alte prostii , da i in barba la transalp si pe coclauri.Greu de crezut ca te vei baga la offroad dar sa stii ca pe Rarau au asfaltat pe Pojorata. Oricum transalpul pe care l ai se urca si pe casa numa sa aiba cine l pune sa se urce acolo , poate curata si hornul cu ocazia asta. Daca tot ai zis de ceva usor de offroad recomand un doi timpi pentru asta (este ceva model de Honda) iute al dracului de urcat la deal pe coclauri. Insa bucura te de achizitia facuta si sa ti fie intr un ceas bun da intai din tine tu ca motociclist cat poate da mobra si vedeti care pe care scoate la pensie si daca o dovedesti iei alta sanatate sa ai. Obiectiv, parerea mea e ca ti se potriveste ca dedicatie referitor la o alta mobra melodia aia cu cai verzi pe pereti.

 

Apropos de enduro cand te apuci de asa ceva zi mi si mie eu o sa ma fac popa atunci

Mosule, poti sa incepi sa iti cauti patrafir ... ca sa te faci popa :crack: !

Ce naiba doar ma stii ... nu vreau sa fac extrem. Oare o urca Transalp-ul ala greu pe Giumalau unde am urcat cu Linhaiu'? Iti mai aduci aminte de 2010? Ce vremurii ...

post-45393-0-54022700-1388159120_thumb.jpgpost-45393-0-01697300-1388159150_thumb.jpg

Sau

post-45393-0-10479200-1388159205_thumb.jpg

Pentru toti ceilalti: vreau ceva inmatriculabil. Nu am banii (toti) acuma, preconizez achizitia undeva in mai-iunie. Pana atunci am toate sansele sa fac rost de bani. Asa ca am timp suficient sa aleg, am timp sa imi testez si Transalp-ul (daca vad ca e bun renunt la achizitie)

Editat de robertkiran
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

conteaza mult cine-i la pupitru ;) ca au mai fost p-acilea pe plaiurile noastre cativa isteti care daca m-au vazut cu suzuki gs au zis ca pot sa se tina dupa mine in teren... fatalitate, nu le-a iesit desi aveau mobre mai dedicate ca sa zic asa... dar nici mie nu mi-a fost usor.

 

remember Piatra Arsa cu transalpistii ???

Editat de stulewa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Kirane pentru statura ta tot transalpu, deja existent, e cel mai capabil. Cam cum crezi ca ai arata pe o capritza d-aia iute si nervoasa(mai ales la asfalt in vazu multimii)? O sa geama de-i ies ochii, dar nervoasa fiind de-o zmucesti in gaz fuge de sub tine si se pune-n cor un pic mai incolo. De la masa inertiala se trage. In plus daca ai si mancat bine, la capacitate full stomacel, o sa vrei inapoi la confortu vacii si la V-ul ei in 4. Daca bine am retinut din ce scriai cand alegeai Transplantu ala de 700 ai o constitutie atletica dar la categoria grea. Gresesc?



Redirectioneaza fondurile pe un rand de gume coltoase si crash-uri. Asta daca nu ai luat Honda aia pt. vitrina din fata casei.

Oricate-ti va fi decizia eu iti urez succes!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@robertkiran, am vazut ca n-ai avut poza cu wrr-ul.. ia de-aici sa-ti alegi! :)


post-17493-0-95781600-1388245685_thumb.jpg

 

ontopic: eu as re-alege un wrr sh - daca ai rabdare sa cauti (mai ales in perioada asta de iarna) se gasesc modele ok prin italia. cu ~3k poti aduce in tara ceva dragut si foarte putin folosit.

baietii au dreptate cand zic ca tehnic ce vrei tu s-ar putea face si cu vacuta, cum si la mine s-ar putea probabil cu vstrom-ul - insa n-ar mai fi nici pe departe atat de fun.

eu de cand mi-am luat wrr-ul ma uit ca folosesc vstrom-ul din ce in ce mai putin.

so, pe principiul "motocicleta ideala "e" cel putin doua".. fa ce stii ca trebuie sa faci! :)

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...