fadrianradu Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 da, sunt cam 80% catre cb500. fratilor care aveti unul bun de vanzare? dau cat mai putin , glumesc acuma lasand gluma deoparte, ma pun in situatia in care merg sa vad unul, ce trebuie sa am in vedere, ce sa verific, cum sa fac? ca sa pot depista toate problemele care le are motocicleta. p.s. ce culoare credeti ca prinde cel mai bine pe cb500? eu am vazut unul intr-un anunt, mi se pare ca aia e culoarea ei. Am eu unul la vanzare. /index.php?/topic/703602-vand-honda-cb-500-1250-euro/ Servisarea si toate operatiile le-am facut la Mechatronics in Cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darco Postat Ianuarie 13, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2014 (editat) la al tau ma refeream ca l-am vazut bine ca ia postat , tinem legatura. mersi frumos viscol , le-ai zis bine, cam asa e, te zgarcesti sa dai cat mai putin si bagi pe urma de iti luai 2 motorete de banii aia (asa am patit cu un caddy) varianta carenata nici mie nu imi place, inafara pozitiei ceea ce imi place la naked e ca sunt fara carene Editat Ianuarie 13, 2014 de Darco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 Nu vrei un sv 650 2001 c u ceva extrase.1600,stare impecabila si garantie.Are un tov de al meu vrea sa schimbe cuF4i . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darco Postat Ianuarie 13, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2014 nu , multumesc oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate