adi_b Postat Ianuarie 26, 2014 Share Postat Ianuarie 26, 2014 Nooooi la enduro preintampinam caderea ambreiajului daca nu il patinam ca prostii pana il iau dracii. Daca vedem ca iese abur din motocicleta si polizam in dreptul aceleiasi pietre sau copac de 10 minute ne oprim inainte sa stricam motocicleta si sa ne facem de ras mai tare. In cazul in care suntem impreuna cu alti prieteni mai experimentati care sunt deja in varful urcarii si care rad de noi si ne dau sfaturi glumete de genul "tine gazul, arunc-o sus" sau alte ziceri comice de acest fel, scoatem chinga din sac o legem de motocicleta si ii punem pe comici sa traga sau daca sunt asa de smecheri sa urce ei motocicleta. In cazul in care suntem singuri in padure ne intoarcem si nu spunem nimanui ce am patit. Acest sfat este in contradictie cu indicatiile producatorilor de ambreiaje de enduro. Extraordinar de bine spus,nu toti e Jarvis...si eu merg tot pe principiul asta.Ca fapt divers incerc de doua ori maximum sa urc,trec de ceva daca nu pot,next time. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tedted Postat Ianuarie 27, 2014 Share Postat Ianuarie 27, 2014 @ adi_b enduro e parsiv, poti dar nu poti, adica avansezi putin cate putin dar ambreiajul zice pass. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Ianuarie 27, 2014 Share Postat Ianuarie 27, 2014 Da ,asa e. Spre fericirea sau nefericirea mea ne dam mai mult enduro turing cu valente de enduro mai serios,datorita baietilor cu care ies,adica urcat pe un drum prost plin de bolovani,noroi,frunze. Sau coborari prin padure pt a scurta drumul dupa care realizam ca defapt acolo va suferii muuuult ambreajul...Eu sunt adeptul a hardului dar cum nu e fain sa te dai singur ,ma adaptez dupa colegi..vroiam 2t dar in conditiile astea merge ff bine 4t. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate