Jump to content

adi_b

Super Membru
 • Content Count

  685
 • Joined

 • Last visited

About adi_b

 • Rank
  Avansat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  SM
 • Carnet moto din
  2007
 • Motocicleta
  GasGas ec 200.
 • Numar Moto
  nemontat.

Recent Profile Visitors

657 profile views
 1. Sunt din satu mare,le trimiti? Platesc in avans daca e cazul. Multam. Am vreo sansa?
 2. Sa fie in stare buna. Neaparat 4 ceasuri.
 3. Deci Mani aduce Romania pe cea mai inalta treapta a podiumului: locul 1 la clasa Malle moto!!!! Locul 29 la general. Bravo! Bravo! Bravo! Inca o surpriză la acest Dakar e locul 1 la general,Honda! R.I.P Paulo
 4. Mani a zis ca a vrut sa se opreasca si el insa erau deja mai mai multi rideri opriti si 2 elicoptere,nu a stiut ca e chiar atat de grav. Ce link e asta?
 5. Da,din pacate Paulo sa dus.... Cu cateva etape in urma,dca nu ma insel ,cu doua isi schimbase motrul in mijlocul desertului. Butuza a abandonat. Mani Gyenes merge bine ,lider la clasa Malle Moto ,si 35 la general. Ma gandeam ca sunt mai multi fani Dakar pe forum,poate sunt dar sa demodat forumul cu ataea grupuri moto pe facebuci?
 6. Exists topic deschis pe subiectul asta?
 7. Oare cati km are motorul in 2019?
 8. Dupa 800 km merge perfect. Pt cine mai citeste postul.
 9. Da,l.am curatat cat am putut de bine,nu prea stau bine cu timpul sa reusesc sa il fac luana si bec. Dar am pus un filtru nou,cu corp transparent si o sa monitorizez in timp daca mai apare ceva rugina. Ce benzina folosesti 95,99?
 10. Era o expresie mai populara,ancraseaza bujiile,daca nu mai porneste si le dau jos sunt ude si dau scanteia pe langa electrod. Aseara am stat 5 ore pe motor,am dat jos carburatoarele,le-am curatat bine de tot,am vrut sa ii modific si nivelul benzinei dar plutitorul are corpul integral din plastic si nu am cum. Ce am gasit suspect a fost particule foarte fine de rugina,care s-au depus pe cuiul pontou si prin urmare nu cred ca imi inchidea bine si intra benzina in camera de ardere. Am schimbat filtrul,bujiile. Aveam bujii iridium,le.am curatat si am probat iar,si
 11. Sper ca e ok unde postez topiul asta. Motorul meu imi arde bujii in continuu pe cilindri 1 si 2. Carburatoarele le.am sincronizat cum arata in manual si nu cu manometre,de sunat suna f oj si relantiul e curat. Recent am reglat si supapele. Am schimbat si bobinele intre ele si face la fel. Ce sa verific? In plan am sa verific nivelul benzinei din carburatoare si cuiele pontou. Daca aveti vre-un sfat ,il astept.
 12. Mai greu cu vopsirea daca nu e spatiu adecvat dar sunt multumit. Urmeaza slefuirea cu 1500 si apa ,dupa polish. Am ramas placut surprins de pistonul de la Parkside.
×
×
 • Create New...