Geo_ZGA Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Bravo domnu', deci ai cu ce sa te plimbi pana la urma Sa-mi dai si mie reteta voltmetrului cu releu, ca eu sunt praf la electrica, dar m-oi descurca cu instructiuni... tocmai ce am venit si eu de la mobra, cautam un fir pe contact pt voltmetru, dar e caderea cam mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 8, 2014 Autor Share Postat Iunie 8, 2014 (editat) Fost, vazut, intors, umplut de nervi, mai bine ramaneam printre bulgari! C.retini cu nr. de constanta care depaseau de-an pulea la intoarcere, la 1 km de casa, era sa dau peste unul care trecea linistit pe zebra (pacat ca era rosu pt. el) si sa nu mai pomenesc ultimii doi, la nici 50 de metri de casa: clasicul bosorog cu 'gip' si agentul de vanzari cu octavia de la firma . Ce p.la mea or manca astia pe la noi ma de sunt asa tembeli unii? In alta ordine de idei, frumos la stanci acolo, Ianachim are o bila alba de la mine, ca de la el am furat ideea. Tyulenovo-gorun, varza, dar mobra s-a descurcat frumos. Kavarna-gral Tosevo, ok drumul. Tosevo-negru voda frumusel drum, nu am mai fost de mult pe acolo. La dus am mers 90-140, cu cele 2 ep. de offroad soft, consum 5.8% (aproximat, desi full-ul facut de bulgar a fost mai 'full' decat full-ul facut de mine ). La intoarcere am mers 90-100, nu am mai facut consumul. Probleme: oglinda stanga de la viteze se rabata (ca nu am strans-o calumea), si mi s-a slabit contactul (nici nu mai stiu daca l-am strans). Aveam chei la mine, dar lenea e mare, m-am dus sa ma plimb, nu sa repar Saua e cam tare, mergea mai moale un pic. In rest motorul chiar merge f frumos, se simt banii bagati in el. PS: am si filmat ceva, dar c.acatul ala de action cam iar s-a aburit... Deci e ca si cum nu as fi filmat... Editat Iunie 8, 2014 de Banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 20, 2014 Autor Share Postat Iulie 20, 2014 (editat) Dezmembrez, nu dezmembrez, cine ma mai intelegere, acum o refac, iarasi, din nou si iar, bine ca nu am dat multe piese din ea Motorul e pe cadru, furca, bascula, rotile, puse, sa pun instalatia electrica si vedem ce mai imi trece prin cap pana la sfarsitul proiectelului, vreau sa ii modific carena centrala, sa o fac mai inalta si sa ii montez alta aripa gen enduro, pusa mai sus. Am desfacut toba si am golit-o de diversele tevusti, dar deocamdata am montat un vick venit odata cu zxr-ul... » Post actualizat in 12 Aug 2014 08:18Asa se aude https://www.youtube.com/watch?v=LczCt9Ti3qE Editat Iulie 20, 2014 de Banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate