RazvanAB Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 Salut. M-am gandit putin si as dorii sa cumpar o Gilera Cougar de 125cc in 4 timpi. Imi puteti spune niste pareri sa stiu daca am facut o alegere buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VasileGrigore Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 este excelenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 este foarte buna, nu te lua dupa toti invidiosii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanAB Postat Ianuarie 21, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2014 este foarte buna, nu te lua dupa toti invidiosii. .... Sarcasm.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey1205 Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Nu mai bine ai alege tu o japoneza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SethRo Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Gilera Coguar este defapt o japoneza sub o masca de italianca....mai exact are motorul de Honda XLR 125 monocilindru si cutie in 5 trepte.Este o motocicleta usor de condus si de manevrat.Stiu ca e modelul de Gilera facuta pt export pt Anglia si nu s-au fabricat prea multi ani...mai exact doar 3 ani 1999-2001.Si un sfat:ea avand benzina prin cadere,pune-i un filtru de benzina de scuter.Sa o stapanesti sanatos si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanAB Postat Ianuarie 22, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2014 Da stiu ca are motor de Honda XLR pe ea cu cutie in 5 trepte de viteza. Si da ai dreptate ca e facuta pentru export in Anglia pentru ca sincer sa fiu eu nu prea am vazut Gilera Coguar in Romania. SI nu stiam cat de buna este deaia am cerut parerea sa stiu daca se merita sa o cumpar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Zabre Postat Mai 25, 2021 Share Postat Mai 25, 2021 Salutare. M-ar interesa dacă aș găsi la cineva o cheie la Gilera Coguar , proprietarul de la care am cumpărat o le-a pierdut. Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate