Sari la conținut

VasileGrigore

Membru
  • Număr conținut

    489
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Honda
  • Numar Moto
    stiu sa si numar
  • Club
    fara, dorm noaptea.

Informații profil

  • Interests
    numai pe interes.

Vizitatori Recenți Profil

1.170 citiri profil

VasileGrigore's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. un link unde se poate vedea cursa. Cricfree nu are nici un stream
  2. Salut baieti. Faina treaba ce faceti voi aici, chiar faina. De la o vreme, cred ca e 1 luna, 2 nu mai pot sa accesez link-ul. Locuiesc in GB.
  3. Bravo pentru trip si pentru alegerea sotiei. Al 2-lea sens al metaforei.
  4. Ai dreptate bo$$. De la fix 25 iti creste nivelu' la maturitate, la gandire, la tot. Pana atunci esti un agarici.
  5. la cum se aude in filmare cand ii dai din ture joase, clar ca avion Fain, bun.
  6. Iti multumesc de raspuns. Eu stau in UK de ceva vreme si mi-ar trebui ceva local. Dioda si condensator posibil sa gasesc insa pompa de tip pulsatil nici macar nu stiu ce inseamna.. Idei ce sa caut ?
  7. Ca sa raspund la intrebare. Are vreo 53k mile ~ 85k km. Deci ce pompa sa caut si ce dioda/ condensator sa ii pun ? As planui pentru weekedu viitor ceva plimbare mai lunga ~1000-1500 km si nu prea as vrea iar sa ma opresc din benzinarie in benzinarie.
  8. NC700* . Domnule user @superbec sunteti putin flammer.
  9. Cea pe care am pus-o in Sibiu era tot Mitsubishi, cat se poate de originala si cu platinele putin caramizi, nu negre - aproape moarte. Daca pun tot una originala imi e teama ca are sa aiba aceiasi soarta. » Post actualizat in 08 Jul 2015 21:06 Ehe, as vrea eu un ntx 700 sau un xx..
  10. De fapt vreau sa imi mearga pompa de benzina mai mult de 5k fara sa se arda in the middle of nowhere.
  11. Eu am glumit cu avioanele insa se pare ca ma ajuge gluma. Problema e cum leg eu dioda si unde. Mecanica cateodata ma depaseste insa electrica..nu mai vorbesc . Un link ceva ? Saru'mana.
  12. Nu ma pricep la ce zici tu cu condensatorul insa daca esti amabil sa-mi explici aici/ privat as incerca. Stiu ca toate folosesc aceiasi pompa, tocmai de aia NU mai vreau pompa de moto si caut o alternativa. (O data ma lasat dupa 10 km de cand aveam moto, aceiasi moto ma lasat pe Valea Oltului si mai aveam vreo 2k pana acasa si apoi ma lasat la intrare in Franta prin Mulhouse) Multumesc.
  13. Salut. Am o mica problema. Am un CBR F3, carburatie, cu pompa benzina de 12V, tur si retur cu control automat de presiune (asa am inteles ca ii zice) Acum vreo 4k-5k am schimbat platinele/ pastilele la ea pentru ca murise. Am pus un kit nou de reparatie pe ea/ honda daca nu gresesc care ma tinut cum ziceam maxim 5k. Am luat o pompa sh, ma tinut mai putin de 1k pus pe direct si mers asa vreo 1.5k. Toate miturile cu mergi 200 pe direct sunt bullshit, luati-le si bagati-le undeva. Da, mergi 200 5-10 secunde si apoi ti se opreste motorul pana iti coboara benzina in carburatoare. Hai puie monta. Am ajuns acasa, am cumparat de pe ebay o chinezarie - temporar, insa vreau o solutie care sa ma tina mai mult. Bottom line Vreau o pompa de masina/ avion/ tanc - orice cu specificatile de mai sus. Solutii ? Am inteles ca pompa de Dacia Nova (carburatie) sau Suzuki Jimny/ Samurai se potriveste - e adevarat, corect, real, tangibil ? Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...