Sari la conținut

VasileGrigore

Membru
  • Număr conținut

    489
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de VasileGrigore

  1. un link unde se poate vedea cursa. Cricfree nu are nici un stream
  2. Salut baieti. Faina treaba ce faceti voi aici, chiar faina. De la o vreme, cred ca e 1 luna, 2 nu mai pot sa accesez link-ul. Locuiesc in GB.
  3. Bravo pentru trip si pentru alegerea sotiei. Al 2-lea sens al metaforei.
  4. Ai dreptate bo$$. De la fix 25 iti creste nivelu' la maturitate, la gandire, la tot. Pana atunci esti un agarici.
  5. la cum se aude in filmare cand ii dai din ture joase, clar ca avion Fain, bun.
  6. Iti multumesc de raspuns. Eu stau in UK de ceva vreme si mi-ar trebui ceva local. Dioda si condensator posibil sa gasesc insa pompa de tip pulsatil nici macar nu stiu ce inseamna.. Idei ce sa caut ?
  7. Ca sa raspund la intrebare. Are vreo 53k mile ~ 85k km. Deci ce pompa sa caut si ce dioda/ condensator sa ii pun ? As planui pentru weekedu viitor ceva plimbare mai lunga ~1000-1500 km si nu prea as vrea iar sa ma opresc din benzinarie in benzinarie.
  8. NC700* . Domnule user @superbec sunteti putin flammer.
  9. Cea pe care am pus-o in Sibiu era tot Mitsubishi, cat se poate de originala si cu platinele putin caramizi, nu negre - aproape moarte. Daca pun tot una originala imi e teama ca are sa aiba aceiasi soarta. » Post actualizat in 08 Jul 2015 21:06 Ehe, as vrea eu un ntx 700 sau un xx..
  10. De fapt vreau sa imi mearga pompa de benzina mai mult de 5k fara sa se arda in the middle of nowhere.
  11. Eu am glumit cu avioanele insa se pare ca ma ajuge gluma. Problema e cum leg eu dioda si unde. Mecanica cateodata ma depaseste insa electrica..nu mai vorbesc . Un link ceva ? Saru'mana.
  12. Nu ma pricep la ce zici tu cu condensatorul insa daca esti amabil sa-mi explici aici/ privat as incerca. Stiu ca toate folosesc aceiasi pompa, tocmai de aia NU mai vreau pompa de moto si caut o alternativa. (O data ma lasat dupa 10 km de cand aveam moto, aceiasi moto ma lasat pe Valea Oltului si mai aveam vreo 2k pana acasa si apoi ma lasat la intrare in Franta prin Mulhouse) Multumesc.
  13. Salut. Am o mica problema. Am un CBR F3, carburatie, cu pompa benzina de 12V, tur si retur cu control automat de presiune (asa am inteles ca ii zice) Acum vreo 4k-5k am schimbat platinele/ pastilele la ea pentru ca murise. Am pus un kit nou de reparatie pe ea/ honda daca nu gresesc care ma tinut cum ziceam maxim 5k. Am luat o pompa sh, ma tinut mai putin de 1k pus pe direct si mers asa vreo 1.5k. Toate miturile cu mergi 200 pe direct sunt bullshit, luati-le si bagati-le undeva. Da, mergi 200 5-10 secunde si apoi ti se opreste motorul pana iti coboara benzina in carburatoare. Hai puie monta. Am ajuns acasa, am cumparat de pe ebay o chinezarie - temporar, insa vreau o solutie care sa ma tina mai mult. Bottom line Vreau o pompa de masina/ avion/ tanc - orice cu specificatile de mai sus. Solutii ? Am inteles ca pompa de Dacia Nova (carburatie) sau Suzuki Jimny/ Samurai se potriveste - e adevarat, corect, real, tangibil ? Multumesc.
  14. Trebuia sa am rezervoru cat de cat plin. Multi ziceau ca pot merge 200 pe direct. Sigur pot merge 200 pe direct insa maxim 15 secunde; apoi se gatuia ca nu mai avea benzina in carburatoare. Trebuia sa astepti sa coboare benzina si sa ii dai din nou. Deci poti merge cu 200 dar nu poti merge cu 200.
  15. Am ajuns in Sibiu pana la urma unde am dat de Jerry de la MyMoto care este un om si jumatate. Mi-a facut rost de o pompa de benzina care ma dus pana in Franta unde a crapat. Am pus pe direct. 1200 km mai tarziu si inca merge. Avantaje: - mers super legal - consum intre 3.5 - 4.5 Dezavantaje: - nu puteam sa tin peste 6.5 k pe o perioada mai mare de timp - oprit mai des la benzinarii - nu puteam sa merg mai tare de fucking 120 km/h
  16. Bun, am gasit la o vulcanizare surubelnita si smirghel. Dupa cum banuiam erau arse patinele. Dat cu smirghel, ajuns pana in sibiu. In sibiu din nou. Aceiasi treaba. Sa vad unde gasesc o surubelnita acum..
  17. Salut, am plecat din bucuresti si acum pe valea oltului cu 30 km inainte de sibiu cred ca ma lasat pompa de benzina. S-a oprit de vreo 2 ori. Cand dau la automat pompa e moarta. Am miscat-o putin si am mers 3 km Apoi iar s-a oprit. Moto e Un cbr f3. Sper cumva sa ajung in sibiu. Leg pe direct cum oi putea acum. Cine ma poate ajuta +40701127292 asta-i nr meu de telefon. Multumesc.
  18. Domu' frigider ? http://www.konaworld.com/downloads/2008_tech_info.pdf pagina 13.
  19. Azi am facut asta . Drumul trece prin multe “sate” daca le pot spune asa. Am vazut o caprioara la margiea drumului moarta. Multe pasari de-ale lor ,cum sunt la noi gainile la marginea drumului, unele erau moarte. ASFALT peste tot. pe orice/ orinde. Aici ma oprisem sa vorbesc la telefon si ce sa vezi. Nustiuce teren de golf. In mijlocul pustietatii, pe o raza de 20 mile nu era nimic. Colegiu/ scoala vieti. Arata ca Hogwarts, asteptam sa iasa Dumbledore. In Buriton, foartesupersukar locul. Telefonul meu suge, a maltratat culorile. Sper casa. Iar maltratare de culori. Am tras si cu Sj-camu, editarea probabil la anu’ .
  20. “I’d rather sit on my motorbike and think about God than sit in the church and think about my motorbike” frumos zis.
  21. Update. in prima instanta vroiam sa pun poza cu statorul. Insa am zis sa astept sa iau instalatia la puricat. Poza cu statorul: Si apoi poza cu capatul firulor statorului. Din ce vad era rupt de mult asa pare si datorita vibratiilor facea contact cand vroia. De aici trag concluzie ca incarca doar cand se atingeau firele. Si ca problema cu incarcatu nu era de cand am dat eu curent de la bateria de masina. Acum refac contactul si revin.
  22. Azi dimineata am masurat incarcarea cu bateria incarcata (peste noapte) fire topite/ negre nu sunt. Asa am zis si eu "demonteazaaaa alarma" insa cand am vazut ca e bagata pe sub motor dupaia ajunge la butucul de pornire am zis ca imi ia jumate de zi si momentan nu am jumate de zi. Ploua zilele astea si probabil in weekend imi fac de lucru cu ea. Are o siguranta care, cica in manual, o anuleaza. Am scos siguranta alarmei si rezultatul e ca tipa cand vrea ea si se opreste la fel.
  23. Na ca sa schimbat ceva acum. Incarca. Diseara dupa ce termin munca o sa desfac statorul dupa cum ai spus @tng. Verificat curent alternativ pe fiecare 2 in parte la ~ 5k Verificat rezistenta pe fiecare 2 in parte. Verificat incarcare cu lumini aprinse. P.S.1 toata povestea de cand nu mai incarca. Am alarma la moto, fostul propietar o avea instalata. daca ating moto tipa. A trebuit sa schimb termostatul si niste furtune. si ca sa fac asta am tinut cheia in motor sa nu tipe alarma. daca tin cheia in contact imi consuma bateria in 1-1 1/2 ore maxim (alarma banuiesc, pentru ca alarma e legata la pornire/ cheie). cum am terminat lucru la partea de termostat am dat sa o pornesc insa nu mai avea baterie. am pus-o la incarcat circa 30 minute insa nu a fost suficient. Asa ca cu bateria montata am pus o baterie de masina (asta 1.6 benzina) in paralel, cu niste fire nu prea bune. Cand am incercat sa o pornesc a pornit greu de acolo dand-u-mi seama ca firele sunt slabe. A pornit insa a iesit putin fum de la fire. Mi sa parut ciudat asa ca am verificat cat incarca (in timp ce motorul era pornit) Incarcarea era moarta - la modul ca incarca cred ca 0. Bateria moto avea 13.4, am pornit lumini, ventilator (i-am pus intrerupator) si turat la 4k. In 2 minute a scazut la 12.6V apoi 11.4V. P.S. 2 am mai dat curent de la bateria de la masina. (m-am gandit ca ambele sunt 12V).
×
×
  • Creează nouă...