PoliBuc Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 nu, (cuvant jignitor) sunt aici, pe facebook sunt vitelusii @poli- nu era stricata, ce ti veni ?. am " upgradat-o " atat Ok, ok, am auzit ca este mai "fortoasa" (sti tu de la cine). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 23, 2014 Autor Share Postat Februarie 23, 2014 nu stiu dar e de bien :-0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 Cosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 24, 2014 Autor Share Postat Februarie 24, 2014 :-P paraciosuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 Nu te pareste, ma tine la curent, hi, hi, hi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate