Sari la conținut

PoliBuc

Super Membru
  • Număr conținut

    1.224
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de PoliBuc

  1. Va fi depus la capela Crematoriului Uman, marti 06.04.2021, ora 9.30 iar incinerarea in aceeasi zi la ora 11.30
  2. Va fi incinerat la Crematoriul Uman, luni. Deocamdata nu am alte amanunte (ora, la ce capela este depus). I-a cedat inima, D-zeu sa-l odihneasca.
  3. PoliBuc

    Kawasaki Z400

    inca n-am testat-o, n-am avut cand, are doar 200 km... si ce mult mai este pana la primavara, pana atunci mai povestim
  4. PoliBuc

    Kawasaki Z400

    Au fost opt ani de "colaborare" fericita si 50.000 km. O etapa minunata de motociclit, excursii minunate, mai lungi sau mai scurte. Multumesc BB (Black Bandit), sa ai parte macar .de acceasi grija pe mainile pe care ai incaput. Trecerea la Kawa Z400 este relativ brutala dar asta am vrut. Deocamdata suntem in rodaj dar am simtit ce poate. Cred ca o sa fie OK, mai ales ca imi aduce aminte de GSR600, de care am ramas vesnic indragostit, nu ma intrebati de ce am schimbat-o, este mult de povestit, o adevarata "telenovela'
  5. PoliBuc

    Kawasaki Z400

    Multumesc tuturor pentru urari.
  6. PoliBuc

    Kawasaki Z400

    Mi-este teama ca perele nu se compara cu merele iar daca insistam pe pretul de 6000 de euro... Eu mi-am spus o parere si cu bune si cu rele, asteptam o parere pertinenta a unui posesor. Si nu in ultimul rand, amintesc, eu "cobor" de pe un Bandit GSF 1250 SA si... nu sunt fiu de miliardar.
  7. PoliBuc

    Kawasaki Z400

    Ma bucur ca ti-a placut. Pretul nu este asa de prohibitiv, 5600 de euroi, tinand cont ca este noua, 2020, far cu LED (cica nu vezi nimic cu el, nu m-a prins noaptea da' nici nu-i bine sa te prinda - deja i-am comandat niste proiectoare mititele} bord digital, turometrul arata ca unul analog da-i digital. Ambreiajul este incantator, este suficient un deget, cutia gaseste "N"-ul lejer, frane decente (ABS - obligatoriu de cativa ani). Este o mobra excelenta pentru incepatori, fatuci si... mosnegi, n-are decat 167 Kg cu plinurile facute. Atentie, viteza de varf 180 km/h ! Sarbatori fericite !
  8. PoliBuc

    Kawasaki Z400

    Iaca si poze, nu prea am pentru ca n-am iesit din cauza de vreme, n-are decat 170 km. Este o jucarie/bijuterie. D'aia eram curios de o alta parere
  9. Am intrat de curand, in urma unui proces de "down size" (deh, varsta) in posesia unui Kawasaki Z400 - 2020. As fi curios daca mai sunt posesori de astfel de jucarie/bijuterie. O seara faina Romaniei si tuturor romanilor.
  10. Eu zic sa incepi prin a schimba bujiile (17000 km ?!?!?), nu te mai multumi ca porneste repede. O bujie veche nu mai suporta asa bine un amestec bogat necesar la rece. Din 100 de scantei rateaza cateva, tu nu le sesizezi dar scade turatia care isi revine odata cu incalzirea motorului. In general am vazut ca bujiile se schimba la 10-12000 km. Succes
  11. Donez doua monitoare 4/3, predare personala in Bucuresti, Dr.Taberei
  12. Mai pacatosilor, ati speriat fata
  13. Asociatia de propietari poate sa ia o hotarare chiar daca la prima "infatisare" nu se intrunesc 50%+1. La a doua intrunire se iau hotarari si cu 10% din membri, hotarari care se consemneaza in p.v.-ul sedintei asociatiei. Obtii o copie a acestui p.v. pe care i-o bagi pe gat acestui idiot, la figurat, bine inteles, da' si un pic la propiu, trebuie speriat intr-un fel, altfel nu rezolvi. Deh, nu chiar ca "hora09" desi in cazul lui, cu "conlocuitorii" din Rahova nu rezolvi altfel. Succes si... rabdare
  14. Poate isi aduce cineva aminte, intr-o cursa prin Franta, parca, viraj stanga, Rossi a salvat motoru impingand in asfalt cu palma, sau cate "excursii" a avut prin pietris, vezi inclusiv episodul Simonceli. Asa ca mai sunt precedente, nu a inventat MM totul. In ceea ce priveste ambitia, Doohan, abia mergea pe picioare, era suit pe moto si concura ! Si nu era chirurgia de azi cu metode de "lipit" oasele in cateva zile !!! Am spus-o, este un fenomen dar cu acel pic de creier de care ziceam nu ar mai vedea rosu in fata ochilor si ar realiza ca un loc 2 este mai bun decat nimic, in conditiile in care avem un campionat mai scurt. Ce ma bucura este ca incep sa apara lupii tineri pe motoare cat decat mai competitive. Si, cu tot respectul, daca se vor pensiona cativa, sa vezi apoi batalie !
  15. Ca idee, au fost toate cursele pe Digi 4 de pe la 8.00 Ce a facut MM acolo... este antologie. Este, sunteti sau nu de acord, un fenomen. Daca ar mai avea si un strop de creier... ar fi peste un Doohan sau Rossi, la vremea lor, desigur.
  16. Parca este pacat sa ajungi in Delta si sa mananci pui (eventual ciorba de burta ). Ciocani din poarta in poarta si tot gasesti ceva. Eu am am gasit, vis a vis de pensiunea unde stateam, care nu oferea mancare, niste chiftelute de peste grozave, aia aveau in casa !!!
  17. Bravo, mare adevar graiesti, uneori ne-o furam datorita rutinei
  18. Anonimu' a fost un pic neinteles, a zis "in medie" nu "medie". Se referea la viteza de croaziera de 140 km/h, in medie ! Daca este sa scoti medie 140 inseamna sa o frigi cu 200 pe alocuri, ceea ce nu prea este posibil pe drumurile alea (este da' nu stiu daca te mai intorci acasa).
  19. John, pana unde ajungem cu imaginatia ? O adevarata nebunie sexuala. Limitele sunt foaaarte largi. Altfel, imi place ca nea Ivan s-a adaptat lui Pitesti cu gradul de vulgaritate, spre artistic, cam, cum, ar trebui sa fie acest topic, erotic nu porno !
  20. Hai, nu fii pesimist. S'apoi, cui nu-i prieste... cine-l pune ? Eu sunt dispus cand se drege vremea. (Ce zici Luigi ?)
  21. Bine ai revenit, la multi km in compania dorita Eu am inceput sezonul inaite de nenorocirea asta si n-a folosit la nimic
×
×
  • Creează nouă...