Jump to content

PoliBuc

Super Membru
 • Content Count

  1,208
 • Joined

 • Last visited

About PoliBuc

 • Rank
  Motociclist ... intarziat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2008
 • Motocicleta
  Suzuki Bandit 1250SA
 • Numar Moto
  B-94-GSF
 • Club
  Deocamdata fara

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Yamaha YBR 250 Suzuki GSR 600
 • Interests
  sporturi cu motor, rock

Recent Profile Visitors

963 profile views
 1. Asociatia de propietari poate sa ia o hotarare chiar daca la prima "infatisare" nu se intrunesc 50%+1. La a doua intrunire se iau hotarari si cu 10% din membri, hotarari care se consemneaza in p.v.-ul sedintei asociatiei. Obtii o copie a acestui p.v. pe care i-o bagi pe gat acestui idiot, la figurat, bine inteles, da' si un pic la propiu, trebuie speriat intr-un fel, altfel nu rezolvi. Deh, nu chiar ca "hora09" desi in cazul lui, cu "conlocuitorii" din Rahova nu rezolvi altfel. Succes si... rabdare
 2. Poate isi aduce cineva aminte, intr-o cursa prin Franta, parca, viraj stanga, Rossi a salvat motoru impingand in asfalt cu palma, sau cate "excursii" a avut prin pietris, vezi inclusiv episodul Simonceli. Asa ca mai sunt precedente, nu a inventat MM totul. In ceea ce priveste ambitia, Doohan, abia mergea pe picioare, era suit pe moto si concura ! Si nu era chirurgia de azi cu metode de "lipit" oasele in cateva zile !!! Am spus-o, este un fenomen dar cu acel pic de creier de care ziceam nu ar mai vedea rosu in fata ochilor si ar realiza ca un loc 2 este mai bun decat nimic, in conditiile i
 3. Ca idee, au fost toate cursele pe Digi 4 de pe la 8.00 Ce a facut MM acolo... este antologie. Este, sunteti sau nu de acord, un fenomen. Daca ar mai avea si un strop de creier... ar fi peste un Doohan sau Rossi, la vremea lor, desigur.
 4. Parca este pacat sa ajungi in Delta si sa mananci pui (eventual ciorba de burta ). Ciocani din poarta in poarta si tot gasesti ceva. Eu am am gasit, vis a vis de pensiunea unde stateam, care nu oferea mancare, niste chiftelute de peste grozave, aia aveau in casa !!!
 5. Bravo, mare adevar graiesti, uneori ne-o furam datorita rutinei
 6. Anonimu' a fost un pic neinteles, a zis "in medie" nu "medie". Se referea la viteza de croaziera de 140 km/h, in medie ! Daca este sa scoti medie 140 inseamna sa o frigi cu 200 pe alocuri, ceea ce nu prea este posibil pe drumurile alea (este da' nu stiu daca te mai intorci acasa).
 7. John, pana unde ajungem cu imaginatia ? O adevarata nebunie sexuala. Limitele sunt foaaarte largi. Altfel, imi place ca nea Ivan s-a adaptat lui Pitesti cu gradul de vulgaritate, spre artistic, cam, cum, ar trebui sa fie acest topic, erotic nu porno !
 8. Da' asa mai clasic, de inima albastra, ce-o fi ? Adica Beth Hart & Joe Bonamassa, de ex. Ca sa nu mai vorbim de cei mai vechi si, din pacate, decedati.
 9. Hai, nu fii pesimist. S'apoi, cui nu-i prieste... cine-l pune ? Eu sunt dispus cand se drege vremea. (Ce zici Luigi ?)
 10. Bine ai revenit, la multi km in compania dorita Eu am inceput sezonul inaite de nenorocirea asta si n-a folosit la nimic
 11. Si, uite asa, s-au scris doua pagini degeaba, nimeni nu a inteles nimic, o tin pe-a lor. Ca sa nu mai vorbim ca nimeni nu a pomenit de o jucarie electrica !?!?
 12. Luigi, hai ca mai ai un acolit ! S-a nimerit si culoarea !
 13. Ai intarziat cu oferta vreo 4 ani jumate !!!
×
×
 • Create New...