kadar20 Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 (editat) Salutare! Am o Aprilia RS125 din '97 full power valve, undeva pe la 23kw din cate am vazut in talon, cu un carburator Delorto de 34mm. In toamna in sfarsit pot trece pe 600 cmc si v-a trebui sa ma despart de prima mea mobra. Am un prieten mobrist si vrea sa imi ia mobra pentru fiul sau. Fiu-so poate sa dea doar de A1 deci ii trebuie mobra de 11kw. Intrebarea este: Cum o pot limita iarasi la cei 11kw? Se da power valve-ul jos? Se micsoreaza jiclorul si apoi se pune pe tester la RAR ca sa imi treaca 11kw in talon? Care ar fi procedura si cam la ce bani m-ar duce treaba? Stima! Editat Februarie 19, 2014 de kadar20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 (editat) Cum o pot limita iarasi la cei 11kw? La noi in tara nu prea ai sanse sa faci o limitate legala, asta am inteles eu din nenumaratele topicuri pe aceasta tema, nimeni nu stie un raspuns clar si concret, daca tu ai in talon X KW cu aia ramai, daca iei mobra de afara gata limitata e cu totul altceva. Foloseste si tu functia search sa vezi nenumaratele discutii pe aceasta tema. Drumuri bune! Editat Februarie 19, 2014 de Error Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 Nu conteaza cati kw are motoreta ... Din punct de vedere legal .. conteaza ce e pe talon. Oricum ... nu e nici o problema ... A1 .. pana in 125 .... Eu am avut cu A1 .. un Rs 125 care in talon avea 125cc si 21kw. Cum ai mers tu .. va merge si amicul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kadar20 Postat Februarie 20, 2014 Autor Share Postat Februarie 20, 2014 Crezi ca daca il va opri vreun gabor si o sa vada 23kw, nu se va intampla nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate