cristache Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 Trebuie sa schimb semeringurile de furca si imi trebuie ulei de furca Pro Honda Suspension Fluid SS-7, dar nu prea se gaseste... Am inteles ca echivalentul este 5wt...am gasit mai multi producatori... Intrebarile sunt: Ce marca sa aleg si am vazut ca exista ulei 5w si 5wt care ar fi diferenta? Multumesc anticipat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vargoneti Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 5w si 5wt este aceasi chestiie ca si proprietatiile uleiului , baga motul 5wt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Februarie 21, 2014 Autor Share Postat Februarie 21, 2014 Multumesc pentru raspuns, am sa schimb semeringurile si am sa pun ulei 5w. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate