shoby13 Postat Februarie 26, 2014 Share Postat Februarie 26, 2014 Pentru inceput : piese compatibile cu toate motoarele cagiva de 125 : ambielaj , power valve complet , set motor fara piston , pompa de ulei ! Cam atat am observat ca nu imi mai trebuie mie momentan ! Daca mai gasesc ceva revin ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoby13 Postat Mai 31, 2014 Autor Share Postat Mai 31, 2014 intra toata la dezmembrat de azi ! am de toate Motoreta scoasa de pe pista Cagiva mito 165 cc ( Kit polini ) modificata pana in "dinti "Acte de 125 ( inmatriculata carte si talon )Carene fibra de sticlaCutie in 7 trepte ! Set 165 cc PoliniSe dezmembreaza ! Pentru ori ce piesa contactati-ma ! Momentan am tot ce se poate cand o sa se largeasca lista cu piesele date o sa o reactualizez saptamanal ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate